DİYAR GALİBİYETE ODAKLANDI

Spor Toto 3. lig 3. grup takımlarından Diyarbekirspor, Pazar gün sahasında oynayacağı Afjet Afyonspor maçı için galibiyete şartlandı.

DİYAR GALİBİYETE ODAKLANDI
 Hafta başından  beri Teknik Direktör Metin Altınay nezaretinde idmanlarını sürdüren Diyarbekirspor’lu futbolcular çalışmalarını bugün tamamlayıp tesislerinde kampa girecekler.

Teknik Direktör Metin Altınay yaptığı açıklamada,Pazar günü sahamızda oynayacağımız Afyonspor maçını kazanmak için sahaya çıkacağız. Bunu yapacağımıza inanıyorum. Futbolcularımın moralleri yerinde.sanamızda , taraftarlarımızın önünde oynayacağız. Rakibimiz kim olursa olsun Pazar günkü maçımızın sonunda puanımızı 17 yapıp sahadan ayrılacağız.

Diyarbekirspor olarak bunu yapmak zorundayız, işimizi baştan sıkı tutacağız. Artık takım olarak bir üst lige endekslenmiş duruma geliyoruz.Bunu bir an evel yerine getirmeliyizki 2 milyon nüfüslü Diyarbakır’ın eski günlerini yerine getirelim.

Hiç bir rakibimizi küçümsemiyoruz, hepsine aynı edğeri veriyoruz. Biz kazanmalıyız sahayada galibiyet için çıkıyoruz. Çünki başka seçeneğimiz yoktur. “ dedi.
Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2016, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER