DİYAR YENİ HOCASINI ARIYOR

Mutlak galibiyet ve liderlik hedefiyle çıktığı maçta Turgutluspor'a 1-0 yenilerek bu sezon ilk kez maça bu kadar ilgi gösteren taraftarları üzen Diyarbekirspor'da yeni teknik heyet arayışları hızlandırıldı.

DİYAR YENİ HOCASINI ARIYOR
 3.Lig 2.Grup’ta zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor, önemli bir fırsatı tepti. Yenmesi halinde lider olacağı maçta son dakika golüyle kendi sahasında Turgutluspor’a 1-0 yenilerek 6.sıraya kadar geriledi.

Bu sezon ilk kez tribünlerin dolduğu maçta alınan bu beklenmedik yenilgi taraftarları çileden çıkarırken,maçtan sonra kapalı tribünde bulunan taraftarlar protokol tribününde yer alan yöneticilere dönerek sitem etti. Takımın başına yeni bir teknik heyetle birlikte yeni bir sportif direktörün getirilmesi de gündemde.

YENİ HOCA İÇİN SON RÖTÜŞLER

Bu sezon kendi sahasındaki ikinci yenilgisini alan Diyarbekirspor’da takımın bu kadar önemli bir maça teknik direktörsüz çıkması eleştiri konusu oldu. Spor adamları,yönetimin bu sorunu çözmeyerek büyük bir hata yaptığı görüşünde birleşti. Ancak her şey için geç olmadığı ve iyi bir teknik heyetle tekrar zirvenin yakalanabileceğine dikkat çekildi.

Taraftarlar ve spor adamları,sportif direktörlük için de futboldan gelen iyi bir ismin tercih edilmesi gerektiğini vurguluyor.

Yeni teknik heyetin birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Turgutluspor maçını izleyen Hayrettin Gümüşdağ ile görüşen yönetimin gündeminde Mustafa Ceviz ve Soner Tolungüç’ün de olduğu bilgisi edinildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2017, 20:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER