"Diyarbakır'a Terörist Demek Haddinizi Aşar"

Diyarbekirspor yönetimi, Bucaspor 1928 teknik direktörü Uğur Balcıoğlu’nun Artvin Hopaspor maçından sonra “PKK ve Diyarbakır’dan kaç para aldınız?” şeklindeki sözlerini yazılı açıklama yaparak kınadı.

"Diyarbakır'a Terörist Demek Haddinizi Aşar"

Misli.Com 3.Lig 1.Grup lideri Diyarbekirspor’un yönetimi, Bucaspor 1928 teknik direktörü Uğur Balcıoğlu’nun Artvin Hopaspor maçından sonra “PKK ve Diyarbakır’dan kaç para aldınız?” şeklindeki sözlerini yazılı açıklama yaparak kınadı.

Kulübün açıklamasında gereğinin yapılması için adli ve yargı birimleri ile Futbol Federasyonu’na da çağrıda bulunuldu.

Açıklamada,”İnsanlıktan nasibini alamamış,antrenör demeye dilimizin varamadığı Bucaspor 1928 Teknik Direktörü Uğur Balcıoğlu'nun Artvin Hopaspor'la oynadıkları maçtan sonra kulübümüzü ve şehrimizi hedef alan IRKÇILIK sözlerini şiddetle kınıyoruz.Kendisini ve mesnetsiz anlayışını değerli Türkiye kamuoyuna şikayet ediyoruz.Aziz vatanın kıymetli parçası olan Diyarbakır şehrini potansiyel suçlu görmek senin gibi hastalıklı beyinlerin haddini de çapını da aşar.Şerefli bir şekilde mücadele eden ve 4 hafta önce aynı sahada bizimle de berabere kalmış olan Artvin Hopasporu ve kulübümüzü itham eden ahlaksızca ve IRKÇI ifadeler için gereğini yapacağız.Bu hususta Türkiye Futbol Federasyonu ve adli birimleri toplumu kin ve nefrete sürükleyen bu  Sözde Teknik direktör denen zat hakkında gereğini yapmaya davet ediyoruz.Siz şampiyon olasınız diye hiç bir takım mücadele etmesin mi?. Böyle mi şampiyon olmak istiyorsunuz?” denildi.

“Şehrimizi Karalamak Kimsenin Haddi Değildir”

Bucaspor başkanı ve başkan yardımcısının da Diyarbakırlı olduğu ifade edilen açıklamada,”Diyarbakır size göre terörist ise o zaman görev aldığınız kulübün başkanı  ve başkan yardımcısı hangi kategoriye giriyor?Teknik heyet ve futbolcularımızın tertemiz mücadelesini, kulübümüzü ve şehrimizi karalamak ne sizin ne de kimsenin haddi değildir.Toplumu kamplara bölen,spor sahalarını çirkinleştiren bu ahlaksız ve hadsiz anlayışa karşı en iyi cevabı alnımızın akıyla şampiyon olarak göstereceğiz bu kadim Diyarbakır şehirinin kimsenin hakkı yok IRKÇILIKLAN karalamaya dünyanın karşı geldiği IRKCI söylemlere ne yazıki kendini Teknik direktör sanan zavallı Buca spor un hocasını kınıyoruz. Ve bunu herkes bilsin ve unutmasın bizler Diyarbakırlı olmaktan gurur ve şeref duyuyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
İsmail ilker pamukçu
İsmail ilker pamukçu - 3 yıl Önce

Sevgili yönetim, çağrıda bulunmayacaksınız,eğer samimiyseniz uğraşmaya bu işle, savcılığa belgelerle şikayette bulunacaksınız, kamuoyunun beklentisi bu.

AĞRILI
AĞRILI - 3 yıl Önce

Diyarbakırlılar vakti zamanında bu şerefsize Tüvermişler Kuyruk acısı olduğu belli. Buca Başkanında şeref ve namus varsa, Bu pezevengi derhal sokak ortasında çıplak soyar ve arkasına kazık sokar.

SIRADAKİ HABER