DİYARBAKIR İ.B.B. KİPTAŞ LİSESİ FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Diyarbakır İ.B.B. Kiptaş Lisesinin düzenlediği 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı bahar dönemi sınıflar arası futbol turnuvası sona erdi.

DİYARBAKIR İ.B.B. KİPTAŞ LİSESİ FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ
 Kayapınar Belediyesi Spor Tesislerinde oynanan 30 takımın katıldığı turnuva dün oynanan yarı final ve final maçlarıyla sona ererken turnuvada 11-MD  takımı şampiyon oldu.ikinciliği 12-J takımının aldığı turnuvanın üçüncüsü ise 10-AEA takımı oldu.

Turnuva boyunca öğrencilerin hırsı,centilmenliği ve takımların mücadele azmi ön plana çıkarken,turnuvada dereceye giren takımlar için turnuva sonunda ödül töreni düzenlendi.Ödül töreninde Toplumsal olaylara ve sosyal etkinliklere duyarlılığı ile ön plana çıkan Diyarbakır Masterler Derneğinin yöneticileride dereceye giren takımları spor malzemeleriyle ödülendirdiler.
Dereceye giren takımlara top ve forma hediye eden Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar ve Y.K.Üyesi  Yılmaz Börükoçin Emektar Teknik Direktör Cemal Karakaş’la birlikte tüm öğrencileri yaptıkları bu güzel ve dostane mücadelelerinden dolayı kutladı.
Okulun Beden Eğitimi Öğretmenleri Muhsin Karakaş ve Hasan Dağ 'da yaptıkları açıklamada: Turnuvaya katılan tüm öğrencileri gösterdikleri mücadeleden dolayı kutladıklarını ayrıca turnuva sonunda kendilerini ve öğrencilerini katılımlarıyla onurlandıran Diyarbakır Masterler Derneği Başkanı Veysi Akar ve yönetimine teşekkür ettiklerini söyledi.
Turnuva Ödül töreninin ardından topluca hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2016, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER