DİYARBAKIR'LI GENÇ FUTBOLCULAR SİVAS'TA BEĞENİ TOPLADI

İtalya'nın dünyaca ünlü kulübü İnter adına Diyarbakır'da açılan Diyarbakır İnter Akademi futbol okulu ve Diyar İnter Spor Kulübü alt yapıda ses getirmeye devam ediyor. Sivasspor kulübünün davetlisi olarak Sivas'a giden 2008 doğumlu genç futbolcular dostluk maçında büyük beğeni topladı. Bir çok  genç oyuncu kulüplerin izleme ekipleri tarafından takibe alındı.

DİYARBAKIR'LI GENÇ FUTBOLCULAR SİVAS'TA BEĞENİ TOPLADI

Diyarbakır'da kısa süre önce İtalyan ekibi İnter'in isim hakkını alan ve İnter'in alt yapı programını uygulayarak faaliyete başlayan Diyarbakır İnter Akademi, il içindeki müsabakaların yanı sıra İl dışındaki organizasyonlara da katılıyor.

Sivasspor'un davetlisi olarak Sivas'a giden 27 kişilik Diyarbakır İnter Akademi, burada Süper Lig ekibi Sivasspor'un tesislerinde Sivasspor alt yapısı ile dostluk ve deneme maçında karşılaştı.

Maçı 1-0 kazanan Diyarbakır İnter Akademi'nin bir çok oyuncusu beğeni toplayarak yakın takibe alındı. Diyarbakır ekibi Sivas ekibiyle yaptığı ikinci maçta ise golsüz berabere kaldı.

"GENÇLERE DEĞERLİ BİR YATIRIM YAPILIYOR"

Kısa zaman önce faaliyete başlamalarına rağmen önemli bir aşama katettiklerini belirten Diyarbakır İnter Akademi Teknik Sorumlusu Müslüm Doğan,"Yöneticilerimiz gençlerin gelişimi için her türlü özveriyi gösteriyor. İyi çalışıyoruz. Her gencimiz bizim için değerlidir. Bu jenerasyondan iyi sporcular çıkacak. Sivas'ta oyuncularımızın yeteneği çok beğenildi. Biz yarışmacı değil, yetiştiriciyiz. Bu misyonla Diyarbakır'a kalıcı başarılar kazandıracağız " dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER