DİYARBAKIR’DA BURSA ALARMI

2010 yılında Süper Lig’de yaşanan Diyarbakırspor-Bursaspor gerilimi nedeniyle bu hafta sonu Diyarbakır’da yapılacak Amedspor-Bursaspor maçı öncesinde kentte alarm verildi. Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, maça Bursa’lı taraftarların alınmamasını kararlaştırdı. Yoğun ilgi olması beklenen karşılaşmanın bilet satışlarına başlandı.

DİYARBAKIR’DA BURSA ALARMI

2010 yılında Süper Lig’de yaşanan Diyarbakırspor-Bursaspor gerilimi nedeniyle bu hafta sonu Diyarbakır’da yapılacak Amedspor-Bursaspor maçı öncesinde kentte alarm verildi.

Diyarbakır İl Spor Güvenlik Kurulu, maça Bursa’lı taraftarların alınmamasını kararlaştırdı. Yoğun ilgi olması beklenen karşılaşmanın bilet satışlarına başlandı.

12 yıl önce Bursa’da oynanan ilk maçta başlayan ve devamında Diyarbakır’daki ikinci maçta da gerilimin öne çıktığı Bursa-Diyarbakır gerginliğinin yankıları aradan geçen yıllara rağmen devam ediyor. Pazar günü Diyarbakır Stadı’nda saat 19.00’da oynanacak Amedspor-Diyarbakırspor karşılaşması öncesinde Bursa’lı taraftarların kente ve maça alınması yasaklandı.

Amedspor yönetimi, önceki yıllarda yaşanan gerilimin bu maça yansımaması için taraftarlara uyarılarda bulundu. Bursa cephesinde de “geçmişte olanlar geçmişte kaldı” mesajları geliyor.

Biletler Hacıbaba Pastaneleri’nde Satılıyor

Maça Amedspor’lu taraftarların yoğun ilgisi var. Biletler şimdiden satışa çıktı. Bilet fiyatları ;kale arkası 20 TL,doğu maraton 30 TL ve ve batı kapalı tribün 50 TL olarak açıklandı. Biletler, Amedspor’un sponsoru olan Hacıbaba Pastaneleri’nin şubelerinde yapılıyor.

Son 3 maçında 2 beraberlik ve 1 yenilgi alarak galibiyete hasret kalan Amedspor’da maç hazırlıkları ise devam ediyor. Teknik heyet, tüm planlarını mutlak galibiyet üzerine kurmuş durumda.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER