DİYARBAKIR’LI ATICILAR BAŞARILI

Mersin’de yapılan Ateşli Silahlar Bahar Kupası ve Milli Takım seçmeleri Türkiye Şampiyonası’nda Diyarbakır atıcılar önemli başarılara imza attı.

DİYARBAKIR’LI ATICILAR BAŞARILI
 3 madalya, 2 kupa elde eden Diyarbakırlı sporcular, genç erkekler 3x40 müsabakalarında ise takım olarak Türkiye rekorunu kırdı.

Diyarbakır atıcılık antrenörü Abdurrahman Akgün, Mersin’de yapılan Ateşli Silahlar Bahar Kupası ve Milli Takım müsabakalarında büyük başarılara imza attıklarını söyledi.

Akgün, 24-27 Mart tarihleri arasında yapılan müsabakalara büyük bir katılımın olduğunu ve Türkiye’nin birçok bölgesinde onlarca sporcunun yer aldığını ifade etti.
Akgün, “Mersin’de yapılan müsabakalara katılım yüksek oldu. Bu nedenle müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu. Genç erkekler 3x40 takım müsabakalarında Yılmaz Akgün, Mehmet Gezer ve Şehmus Güzel’den oluşan ekibimiz birincilik elde ederek, yeni Türkiye rekorunun da sahibi oldular. Genç erkekler 3x40 ferdi müsabakalarında Yılmaz Akgün Türkiye ikincisi ve aynı kategoride yarışan Mehmet Gezer de üçüncülük elde etti. Genç bayan 3x20 ferdi müsabakalarında Berçem Yalçın Türkiye ikinciliğini elde etti. Genç erkekler yat takımımız da Türkiye üçüncüsü oldu” dedi.

Abdurrahman Akgün, Mersin’de yapılan müsabakalarda Yılmaz Akgün ile Esin Akgün’ün milli takıma alındıklarını ve bu iki sporcunun milli forma altında Mayıs ayında Almanya’da yapılacak Gençlik Oyunlarına katılacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 17:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER