DİYARBAKIRLI MASTERLER FUTBOLDA TARİH YAZDI

Diyarbakır Masterler Futbol Takımı, Almanya,Bulgaristan ve KKTC’den toplam 24 takımın katıldığı Antalya’daki şampiyonada mutlu sona ulaşarak   tarihi bir başarıya imza attı. Diyarbakır Masterler Futbol Takımı Başkanı Veysi Akar,”Diyarbakır adına böyle bir başarıya imza attığımız için inanılmaz mutlu olduk” değerlendirmesinde bulundu.

DİYARBAKIRLI MASTERLER FUTBOLDA TARİH YAZDI

Antalya’nın Belek bölgesinde gerçekleşen uluslararası Antalya Soccer Cup +40 Yaş Veterenler Turnuvası’nda kupa Diyarbakır’ın oldu. Yurt içinden ve yurt dışından 24 elit takımın katıldığı turnuvada başarıdan başarıya koşan Diyarbakır Masterler Takımı, tüm rakiplerini yenerek kupanın sahibi oldu. Finalde Aksaray temsilcisini 3-1’lik skorla mağlup ederek şampiyonluğa uzanan Diyarbakır ekibinin bu üst düzey başarısı bölgede sevinçle karşılandı.

“Tarih Yazdığımız İçin Çok Gururluyuz”

 Yıllardır Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini kaydeden Diyarbakır Masterler Futbol Takımı Başkanı Veysi Akar,böyle bir organizasyonda şampiyon olmanın tarihi bir başarı olduğunu kaydetti. Akar,”Yılların emeği ve mücadelesi var. Gönüllü olarak bu işi yapıyoruz. Memleketimizi en iyi şekilde temsil ediyoruz. Diyarbakır’ın ismini burada şampiyonluğa ve kupaya taşımak gurur verici. Bu başarıyı tüm Diyarbakır halkımıza hediye ediyoruz. Tarih yazan ekip arkadaşlarımı da en içten duygularımla tebrik ediyorum. Şampiyon Yeşil-Kırmızı ve Diyarbakır.” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER