Diyarbakırspor'a Profesyonel Ligden Forvet

3.Lig ekibi Kemerspor'un 27 yaşındaki golcü oyuncusu Sercan Bıyıklı ile anlaşan Diyarbakırspor, kadrosuna önemli bir takviye yaptı.

Diyarbakırspor'a Profesyonel Ligden Forvet

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon olup 10 sezon sonra 3.Lig’e dönmenin hesaplarını Diyarbakırspor kadrosuna önemli isim ile takviye etti. Uzun yıllar 2.Lig ve 3.Lig’de forma giyen golcü futbolcu Sercan Bıyıklı ile anlaştı, bazı transferleri de bitirme aşamasına geldi.

Kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Diyarbakırspor’da yeni transferler takıma dahil olmaya devam ediyor. Son olarak 3.Lig ekibi Antalya Kemerspor’da forma giyen 27 yaşındaki Sercan Bıyıklı ile anlaşan Yeşil-Kırmızılı takım transferde önemli bir hamle yapmış oldu. Kampta bulunan başkan Siyabend Aydın ile görüşen golcü futbolcu, takımla çalışmalara başladı.

Teknik direktör Seyithan Özdaş’ın talebi doğrultusunda gerçekleşen transferlerin takıma dahil olmasıyla gücüne güç katan Yeşil-Kırmızılılar, sezona iyi hazırlanarak önce grubu lider tamamlamayı ve ardında ikinci etabı da başarıyla geçerek 3.Lig’e yükselerek kenti sevindirmek istiyor.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER