Diyarbakırspor AŞ Toplanıyor

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta sezonun ilk yarısını 33 puanla ikinci sırada tamamlayan Yeni Diyarbakırspor’da ikinci yarı hazırlıkları başlıyor.

Diyarbakırspor AŞ Toplanıyor
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta sezonun ilk yarısını 33 puanla ikinci sırada tamamlayan Yeni Diyarbakırspor'da ikinci yarı hazırlıkları başlıyor.

15 Aralık Pazar günü Diyarbakır'da oynanan ve 2-0 kazanılan Erzincan Refahiyespor maçından sonra tatile çıkmak üzere kentten ayrılan futbolcular ve teknik heyet bugün toplanacak.
Kulüp tesislerinde bir araya gelecek olan yeşil-kırmızılılar, daha sonra ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabı için idmanlara başlayacak. Çalışmalara daha önce yolların ayrıldığı İbrahim İdis ile sakatlıkları bulunan Samet Hasan dışındaki tüm futbolcuların katılacağı öğrenildi. Uzun süren sakatlıktan sonra iyileşen Akın Alkan'ın da çalışmalara katılacağı ifade edilirken, 31 Ocak'a kadar Diyarbakır'da çalışacak olan Yeni Diyarbakırspor, 1 Ocak'tan itibaren Antalya'da kamp çalışmalarına başlayacak.

"İKİNCİ YARIDA DAHA İYİ OLACAĞIZ"

Yeni Diyarbakırspor Sportif Direktörü Vedat Tanrıverdi, ligin ilk yarısını ikinci tamamlayan kadroyu korumalarının öncelikli plan olduğunu belirterek, "Daha sonra transfer yapacağız. 33 puanı bu futbolcularla aldık. Özellikle son haftalarda şampiyonluk yarışındaki rakiplerimizi yenerek güzel bir performans ortaya koyduk. Her takım transfer yapmak ister ama bizim önceliğimiz bu kadroyu muhafaza etmek ve bu ekiple başarıya ulaşmaktır. Transfer konusunda da elbette çalışmalarımız olacak. Çünkü takımımızda sayısal anlamda belirli mevkilerde oyuncu eksikliği de var. Maddi konularla ilgili fazla sıkıntımız yok. Bazı ödemeler eksik ve bu konuda da başkanımız Feyzi İlhanlı'nın verdiği bir takvim var. Bu ödemeler de yapılacak. Bu konuda herkesin güveni tam ve kafası rahat. Devre arasını iyi değerlendireceğiz. Diyarbakırspor ikinci yarıda performansını artırarak Spor Toto 2. Lig'e çıkacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.
Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2013, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER