DİYARBAKIRSPOR A.Ş,ÇANKIRI’YA 3 EKSİKLE GİDİYOR

3.Lig 2.Grup’ta yer alan Diyarbakırspor A.Ş, Pazar günü deplasmanda yapacağı Çankırıspor maçı için yarın Çankırı’ya gidecek. Sarı kart cezalıları Samet ve Abdullah ile sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ali kadroya alınmayacak.

DİYARBAKIRSPOR A.Ş,ÇANKIRI’YA 3 EKSİKLE GİDİYOR
 TOZ BULUTLARI ARASIDA İDMAN

Spor Toto 3.Lig 2.Grup’ta son 5 haftaya 52 puanla  4.sırada giren Diyarbakırspor A.Ş,  deplasmanda yapacağı Çankırıspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Dün  Atatürk Stadı’nda yapılan ve kenti etkisi altına alan yoğun toz bulutları arasında yapılan taktik idmanı kıran kırana geçerken, teknik heyet futbolcuların performansından memnun kaldı. Bugün  yapılması gereken idman ise takımın yorgunluğu dikkate alınarak iptal edildi.

ERZİNCAN PRİMLERİ ÖDENDİ

Ligin ikinci yarısında alınan tüm galibiyetlerden sonra olduğu gibi Erzincan Refahiyespor galibiyetinin primleri de hafta içinde ödendi.

Yarın  uçakla Ankara’ya gidecek olan kafile, Ankara’dan Çankırı’ya karayolu ile geçerek şehir merkezinde konaklayacağı otelde maç saatini bekleyecek. Sarı kart cezalısı Samet ve Abdullah’ın yanı sıra sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Ali Setirekli de yarınki maçta forma giyemeyecek.

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2015, 14:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER