DİYARBAKIRSPOR A.Ş'DE TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA DÖNER ZİYAFETİ

Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor A.Ş'de teknik heyet ve futbolcular, ünlü döner markası Ehli Döner'in merkez Yenişehir ilçesinde hizmete giren şubesinin açılışına katılarak Erzincan Refahiyespor maçı öncesinde moral depoladı.

DİYARBAKIRSPOR A.Ş'DE TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULARA DÖNER ZİYAFETİ
 Güneydoğu Genç İş Adamları Derneği Başkanı iş adamı Tanzer Polat Yılmaz'ın sahibi olduğu iş yerinin açılışına katılan Yeşil-Kırmızılılara yaprak döner ikram edildi. İş yerinin hayırlı olmasını dileyen Yeşil-Kırmızılılar,davetinden dolayı Tanzer Polat Yılmaz'a teşekkür etti.

AÇILIŞA DEVLET ERKANI DA KATILDI

Vali Yardımcıları Mehmet Demir ve Ahmet Dalkıran,Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz,İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü,Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası (DTSO) Başkanı Ahmet Sayar, Diyarbakır Organize Sanayi İş Adamları Derneği (DOSİAD) Başkanı Aziz Özkılıç,AK Parti Milletvekili Aday Adayı Mehmet Emin Mülayim ile çok sayıda davetlinin de katıldığı açılışta teknik heyet ve futbolcular, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.  Açılışın ardında teknik heyet ve futbolcuların da katılımı ile kurban kesimi yapıldı.

 

 

Güncelleme Tarihi: 04 Nisan 2015, 16:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER