Diyarbakırspor'dan 15 Temmuz İçin Mesaj

Diyarbakırspor Kulübü, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Açıklamada,”Hain darbe girişimini lanetliyor,kahramanca mücadele ederek bu girişimin başarısız olmasını sağlayan şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyoruz” denildi.

Diyarbakırspor'dan 15 Temmuz İçin Mesaj

Diyarbakırspor Kulübü, 15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması tarafından gerçekleştirilmek istenen ve halkın kahramanlık destanı yazarak karşı koymasıyla başarısız kılınan hain darbe girişiminin 4.yılı nedeniyle açıklama yaparak tepkisini dile getirdi. Darbecilerin demokratik yollarla seçilmiş olan hükümeti ve devlet idaresini ortadan kaldırmak amacıyla giriştiği hain kalkışmada devletin imkanlarını kullanarak yüzlerce kişiyi acımasız şekilde şehit ettiği belirtilen açıklamada,”Ancak kahramanlık destanı yazan halkımız buna teslim olmamış ve hainlerin heveslerini kursaklarında bırakmıştır. Hain darbe girişimini bir kez daha lanetleyerek,aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle yad ediyoruz” denildi.

Diyarbakırspor Transfer Atağında

Bu arada Diyarbakırspor 51.yılında Bölgsel Amatör Futbol Ligi’ne yükselerek üst üste 3.kez lig atlamak için çalışmalarını sürdürüyor.

İki yıl önce 2.Amatör Ligi’nde,geçen yıl 1.Amatör Ligi’nde şampiyon olan efsane kulüp bu yıl da yine ara vermeden Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkmayı hedeflerken,önemli transferlere imza atıyor.

Kulüp Başkanı Ekrem Karakoç,şu ana kadar BAL ekipleri 1955 Batman Belediyespor’dan Sadun Ay ve Osman Afşin,Bağlar Belediyespor’dan da Berat Demir’i transfer ettiklerini belirterek,”Efsane küllerinden doğuyor. Diyarbakırspor doğu ve güneydoğunun öncüsüdür. Adım adım yükselerek hak ettiği yere yeniden gelmesi için çalışıyoruz. Hedefimiz her yıl bir lig çıkmaktır. Mazisi başarılarla dolu olan Diyarbakırspor yükseldikçe bölgede de futbol yeniden yükselecektir” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER