DİYARBAKIRSPOR ERZİNCAN'A GİTTİ

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor, 14-17 Mayıs tarihlerinde oynanacak olan Play-off maçlarından dolayı yarınki Refahiyespor karşılaşması için Erzincan’a yedek futbolcuların ağırlıkta olduğu 16 kişilik kadroyla gitti.

DİYARBAKIRSPOR ERZİNCAN'A GİTTİ
 Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Diyarbakırspor, 14-17 Mayıs tarihlerinde oynanacak olan Play-off maçlarından dolayı yarınki Refahiyespor karşılaşması için Erzincan'a yedek futbolcuların ağırlıkta olduğu 16 kişilik kadroyla gitti.

Erzincan Refahiyespor'la yapacağı maçla normal lig maratonunu tamamlayacak olan Diyarbakırspor, ideal kadrodaki futbolcuların yüzde 90'ını bu hafta dinlendirecek. Kalecilerden Ali Üçkulak ile yollarını ayıran Diyarbakırspor'da uzun süredir sakat olan Akın ile geçen hafta sakatlanan Hüseyin, İstanbul'da tedavi olurken, ligin ilk yarısından beri sakat olan Doğancan Kılıç da takımdan ayrıldı.

Hüsnü, Rıdvan, Ceyhun, Hasan Fidan, Serdar ve Baran gibi as futbolcular da teknik heyet tarafından yarınki maçın kadrosuna alınmadı. Bu Sabah Erzincan'a gidecek olan yeşil-kırmızılı takımda kadroya 16 futbolcu alındı. Bu futbolcular Serkan, İbrahim, Emrah, Cemal, Aytaç, Gökhan, Cengizhan, Bayram, Atilla, Hasan İnci, Bilal, Uğur, Özcan, Halim, Mustafa ve Şeyhmus olarak açıklandı.

Erzincan'a çoğunluğu ligde fazla forma şansı bulamayan futbolculardan oluşan 16 kişilik kadroyla giden yeşil-kırmızılı takım, maçın ardından Diyarbakır'a dönecek. Diyarbakırspor, Pazartesi günü 10 günlük kamp için Antalya'ya gidecek. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2014, 19:43
YORUM EKLE
YORUMLAR
fatih bayraktar
fatih bayraktar - 10 yıl Önce

haydi amedim seni ligde görmek istiyoruz artık

SIRADAKİ HABER