DİYARBAKIRSPOR, PUAN KAYBETTİĞİ MAÇIN HAKEMİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Diyarbakırspor ;1-1 biten Eyüpspor maçını yöneten Bursa bölgesi hakemi Sinan Cem İyihuylu’yu başarılı yönetiminden dolayı kutladı. Yapılan açıklamada,” Dileğimiz tüm müsabakalarda böylesine adil ve emek gaspı yaşatmayan hakem yönetimlerinin olmasıdır.” denildi.

DİYARBAKIRSPOR, PUAN KAYBETTİĞİ MAÇIN HAKEMİNE TEŞEKKÜR ETTİ
 ‘ZORLUK DERECESİ YÜKSEK MAÇI HATASIZ YÖNETTİ’

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbakırspor, puan kaybettiği maçın hakemlerine başarılı yönetimlerinden dolayı teşekkür etti.

Yapılan açıklamada, hakem Sinan Cem İyihuylu’nun  zorluk derecesi yüksek maçta başarılı bir yönetim göstererek izleyenlerin takdirini kazandığı ifade edildi. Açıklamada,”Kazandığımız bir çok maçta dahi hakem hataları nedeniyle canı yanan bir kulübüz. Bir çok maçta da hakem hataları nedeniyle puan kayıpları yaşadık. Eyüpspor’la oynadığımız zorluk derecesi yüksek karşılaşmayı başarılı bir şekilde yöneten hakem Sinan Cem İyihuylu’yu,maçta görev yapan yardımcı ve dördüncü hakemleri  tebrik ederiz. Dileğimiz tüm müsabakalarda böylesine adil ve emek gaspı yaşatmayan hakem yönetimlerinin olmasıdır.” denildi.

 

 

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2015, 17:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER