Diyarbakırspor Tesisleri Boşaltılıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin ,Ali Gaffar Okkan Tesisleri’ni geri almak için emniyete yazı yazarak buranın boşaltılmasını istediği kaydedildi. Karara karşı direnç gösterilirse polis zoruyla boşaltılacak. Tarımsal Araştırma Müdürlüğü ise Büyükşehir’in tesisleri boşaltması için ısrarcı.

Diyarbakırspor Tesisleri Boşaltılıyor
VE TESİS BOŞALTILIYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin ,Ali Gaffar Okkan Tesisleri’ni geri almak için emniyete yazı yazarak buranın boşaltılmasını istediği kaydedildi. Karara karşı direnç gösterilirse polis zoruyla boşaltılacak. Tarımsal Araştırma Müdürlüğü ise Büyükşehir’in tesisleri boşaltması için ısrarcı.

BU HAFTA GERÇEKLEŞECEK

1993 yılında Diyarbakırspor’a tahsis edilen ve mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Ali Gaffar Okkan Tesisleri’yle ilgili boşaltma işlemi için kritik bir hafta olacak. Daha önce belediye meclisinin aldığı karar doğrultusunda Diyarbakırspor’dan buranın boşaltılmasını isteyen Büyükşehir Belediyesi, karara karşı çıkan Diyarbakırspor’daki kayyum Abdülkadir Duran’ın direnci nedeniyle bunu gerçekleştirememişti. Ancak Duran’ın daha sonra geri adım attığı,harç parası bulamadığı için mahkemeye başvurmadığı ortaya çıktı. Belediye,ikinci bir yazı yazarak tesislerin hemen boşaltılmasını,kanuni yollarla yapılmadığı takdirde polis zoruyla yapılmasını istedi.

ÖNCE DEVRALMA,SONRA ONARIM

Konuyla ilgili yazının devlet organları tarafından işleme konulduğu ve boşaltma işleminin bu hafta gerçekleşeceği kaydedildi.
Bakımsızlıktan dolayı yıpranan tesislerin belediye tarafından tekrar onarım ve revizyondan geçirilerek Büyükşehir Belediyespor’un kullanımına verileceği kaydedildi. Son kongrede renklerini Yeşil-Kırmızı olarak değiştiren Büyükşehir,Urfa yolunda inşaatı devam eden tesisleri tamamlanana kadar burayı kullanmak istiyor. Daha sonra A takım yeni tesislere taşınırken,Ali Gaffar Okkan Tesisleri alt yapı ve diğer branşlar için kullanılacak.

SÖZLEŞME YENİLEMEK İSTEMİYOR

Bu arada Büyükşehir Belediyespor’un son 3 yılda kullandığı Silvan yolu üzerindeki Tarımsal Araştırma Müdürlüğü tesisleri için bu kurumun sözleşme yenilemek istemediği bildirildi. Tarımsal Aaraştırma Müdürlüğü,”Bu tesisi kendi işlerimiz için kullanmak istiyoruz.” diyor. Bu olay,Büyükşehir’in yöneticileri tarafından da teyit edildi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2013, 01:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
ibo
ibo - 11 yıl Önce

aayiptir ayip lanet olsun demek diyarbakirspronm yerinde gözunuz vardir bunu unutmayinki diyarbakirspor tektir baska takim yoktur kimse sizi bu saaten sonra tutmaz simdiden kaybettiniz ha diyarbakirsporu sokaga attiniz ha diyarbakiri fakr eden bisey yok belediyenin o tesise ihtiyacimi var bir sürü arsasi var giden yapin bi tesis diyarbakirsporun yok olmasini istenlerde sizlersiniz ama size oy verenin cani ciksin allah ede küme düsersiniz diyarbakirda ayrimcilik yapiyorsunuz milleti birbirne düsürmek istiyorsun hemen yesil kirmizi renginizi degisin istemiyoruz diyarbakirspor amatorde olsa kraldir bisey diyemiyorum sizde bi darbe vurun..

fahrettin genç
fahrettin genç - 11 yıl Önce

sandıkta sana o verirsem elim kırılsın dbb inşallah bu sene kümeye düşersiniz inşallah tırnak bulazsınız kendinizi kaçınmaya

özkan eren
özkan eren - 11 yıl Önce

fahrettin kardeş sandığa giderken sana zahmet savcılık soruşturmasını siyasi baskılarla engelleyen anlayışada hesap sor. sırf yeğeni ceza alacak diye koskoca diyarbakırspora çizgi çeken anlayışada hesap sor.

SIRADAKİ HABER