Diyarbakırspor'da Keyifler Yerinde

Diyarbakırspor kafilesi 3-0'lık galibiyetten dolayı kente moralli dönerken, yönetim bu başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Diyarbakırspor'da Keyifler Yerinde
 

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbakırspor kafilesi, alınan 3-0'lık galibiyetten dolayı kente moralli dönerken, Diyarbakırspor yönetimi bu başarıdan dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladı.

Yeşil – Kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Takımımızın deplasman başarısını farklı ve anlamlı galibiyetle devam ettirmesi bizi ve tüm camiayı mutlu etmiştir. İki şutumuzun direkten döndüğü maçta çok sayıda gol pozisyonuna giren takımımızın farklı galibiyet kadar iyi futbol oynaması da mutluluk vericidir.

BU EKİP ŞAMPİYONLUĞU KAZANDIRACAK

Galibiyette pay sahibi olan teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ederek, bu başarıyı takıma olan inanç ve desteklerini hiçbir zaman yitirmeyen taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Taraftarlarımızdan isteğimiz bundan sonra sabırla ve inançla takıma destek olmalarıdır. Güvenimizin sonsuz olduğu bu ekip bizi layık olduğumuz şampiyonluğa ulaştıracak. Takımımız 9 Kasım Pazar günü Diyarbakır'da yapacağı Derincespor maçının hazırlıklarına 4 Kasım Salı günü başlayacak" denildi.

İBRAHİM'E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Diyarbakırspor'da, Kemer Tekirovaspor maçının oynandığı gün 25 yaşına giren İbrahim'e doğum günü sürprizi yapıldı. Takım ruhunu yansıtan görüntülerin yaşandığı doğum günü kutlamasından sonra sahaya çıkan takım oynadığı futbol ve aldığı farklı galibiyetle de göz doldurdu.

TAKIMDA BİRLİK VE BERABERLİK HAVASI

Diyarbakırspor'da Kemer Tekirovaspor maçında sahaya ilk 11'de çıkan savunma oyuncusu İbrahim Konuksever için maç öncesi Kemer'deki Limra otelde yapılan kampta doğum günü kutlaması yapıldı. 25 yaşına giren İbrahim için arkadaşları tarafından doğum günü pastası hazırlanırken,neşeli bir ortamda geçen doğum günü kutlamasından sonra maça çıkan Yeşil-Kırmızılılar, alınan farklı galibiyeti de İbrahim'e hediye etti. Bu arada Kemer Tekirovaspor maçında orta alanda görev yapan Mehmet Özdıraz gollerde yaptığı asistler ve başarılı futbolu ile alkış topladı. Takımda forma giyen tüm futbolcular başarılı görüntü çizerken, yedek kalanlar da arkadaşlarına destek olarak takım ruhu adına güzel görüntüler ortaya koydu" denildi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 21:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER