Diyarbakırspor'da Play Off Heyecanı

Konya’da 14-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak 3. Lig 3. Grup’taki Play-Off maçları öncesinde Diyarbakır’da derin bir heyecan yaşanıyor.

Diyarbakırspor'da Play Off Heyecanı
 Konya'da 14-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak 3. Lig 3. Grup'taki Play-Off maçları öncesinde Diyarbakır'da derin bir heyecan yaşanıyor.
Azrailler Grubu'nun organizasyonu ile Salı gecesi taraftarlar Konya'ya hareket edecek. 15'e yakın otobüsle yola çıkacak olan taraftarlar, Çarşamba akşamı 20.30'da oynanacak İstanbulspor maçında takıma destek verecek. Maçın ardından Diyarbakır'a gelecek olan taraftarlar, yeşil-kırmızılı takımın turu geçerek finale kalması halinde tekrar otobüslerle Konya'nın yolunu tutacak.

TAKIM HEDEFE KİLİTLENDİ

Bu arada Play-Off maçlarına Antalya'da hazırlanan Diyarbakırspor'da futbolcular, her geçen gün biraz daha hedefe odaklanıyor. Play-Off yarı finalinde 14 Mayıs'ta İstanbulspor'la karşılaşacak olan yeşil-kırmızılı takımın Kemer ilçesindeki Limra Otel'de yaptığı kampta ilk gün çift idman yapılırken, dünden itibaren taktik çalışmalara ağırlık verildi.

Yeşil-kırmızılılarda Cuma, Cumartesi ve Pazar günkü idmanların İstanbulspor maçının gece oynanacak olması dikkate alınarak ışıklandırma altında yapılacağı kaydedildi. Sakatlığı bulunan futbolcular özel tedavi ile maça yetiştirilmeye çalışılıyor. - DİYARBAKIR
Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2014, 16:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER