DİYARBAKIRSPOR’DA TRANSFERLER BAŞLAYACAK

Spor Toto 3.lig 3. gurup takımlarından Diyarbekirspor’da transferler başlayacak.

DİYARBAKIRSPOR’DA TRANSFERLER  BAŞLAYACAK
 Spor Toto 3.lig 3. gurup takımlarından Diyarbekirspor’da transferler başlayacak.

2016 – 2017 Futbol sezonunda hedefi şampiyonluk olan Diyarbekirspor’da hareketli dönem start alacak.

Teknik direktör Taner Öcal’ın raporu doğrultusunda Onur Bilgin, Fahrettin Bıyıklı, Serdar Cansu, Barış Ataş, Emir Alagöz, Enis Gül, Mehmet Özdıraz, Berat Bilen, Umut Aslan, Adem Aydın, İmdat Kılıç ve Tunç Behram’ın kadroda tutulmasına kadar verilirken,sözleşmesi devam eden bu oyuncularla ayrıca görüşme yapılacak.
Takımdan ayrılan Emre Aktas’tan sonra Ceyhun Demircan, Erhan Kurt, Gökhan Çakır, İbrahim Konuksever, Muhammed Yürükuslu, Mert Somay, Erdinç Karakaş, Mustafa Kuru ve Oğuzhan Azgar’la yolların ayrılması kararlaştırıldı.Bu futbolcuların kulübün belirlediği bonservis bedelini karşılamaları şartı ile istedikleri takıma gidebileceği belirtildi.

YENİ TRANSFERLERLE SÖZLEŞME

Dış transferde anlaşmaya varılan futbolcularla 20 Temmuz’da başlayacak Kocaeli Kartepe kampı öncesinde sözleşme imzalanacak. İsimleri gizli tutulan bu futbolcuların TFF’nin 3.Lig’de uyguladığı 25 yaş altı kuralına uygun isimler olduğu ve 2.Lig ile 3.Lig takımlarında forma giydiği ifade edildi. Ön protokol imzalanan bu futbolcularla resmi sözleşme imzalanacak.

Teknik Direktör Taner Öcal, 25 yaşın üstünde 10 ve 25 yaşın altında da 14-15 futbolcuya yer verecek şekilde bir kadro planlıyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2016, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER