DİYARBAKIRSPOR'DAN ESKİ FUTBOLCU ADEM EREN TAZİYE MESAJI

Diyarbakırspor'da 1989-1992 yıllarında 3 sezon oynayan Adem Eren'in , kızıyla birlikte trafik kazasında hayatını kaybetmesi derin üzüntü yarattı.

DİYARBAKIRSPOR'DAN ESKİ FUTBOLCU ADEM EREN TAZİYE MESAJI
 Olay,Mersin'de meydana geldi. Ehliyetsiz ve alkollü sürücü İclal G. (19), yaya geçidinde baba Adem Eren (53) ile kızları Zeynep Zilan Eren (17) ve Öznur Eren’e (24) çarptı. Zeynep Zilan Eren’in öldüğü kazada ağır yaralanan baba Eren de götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti.

DİYARBAKIRSPOR'DAN TAZİYE MESAJI

Diyarbakırlı olan ve Diyarbakırspor ile DSİSpor takımlarında forma giymiş olan Adem Eren ve kızının vefatı memleketinde büyük üzüntü yarattı.Diyarbakırspor A.Ş, başsağlığı mesajı yayınladı. Açıklamada,"Diyarbakırspor'umuzda forma giymiş olan hemşerimiz Adem Eren'in kızıyla beraber hayatını kaybettiğini üzüntü ile öğrendik. Kendilerine rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz." denildi.

YENİ TRANSFERLERİN LİSANS İŞLEMLERİ TAMAM

Diyarbakırspor A.Ş, devre arasında renklerine bağladığı futbolcuların sözleşme ve TFF üzerindeki lisans işlemlerini tamamladı. Tunç Behram, Samet Katanalp, Muhammed Serdar Yazıcı,Nurullah Dağaşan,Uğur Durmuş ve Anıl Çetin'le 1.5 yıllık sözleşme imzalanırken, bu futbolcuların lisansları da ikinci yarının başlamasına iki hafta  kala tamamlandı.

Türkiye'nin borcu olmayan sayılı kulüpleri arasında yer alan ve TFF üzerindeki transfer tahtası açık olan  Yeşil-Kırmızılı kulüp, bu yüzden lisans işlemlerini erken tamamlama başarısını gösterdi.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015, 17:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER