DİYARBAKIRSPOR’DAN TESİS PROJESİ

Diyarbakırspor A.Ş, Seyrantepe spor kompleksi içinde hazineye ait olan arazide spor tesisi yapmak için proje hazırlıyor. Projenin, TFF’nin istediği 1 Nisan tarihine kadar hazır hale getirilmesi amaçlanıyor

DİYARBAKIRSPOR’DAN TESİS PROJESİ
 TFF ve Spor Genel Müdürlüğü, tesis yapmak isteyen spor kulüplerine önemli rakamlarda maddi destek sağlıyor. Diyarbakırspor, bu iki kurumun yanı sıra kendi imkanları ve diğer kurumlardan alacağı destekle içinde kulüp binası ve idman sahalarının yer alacağı spor tesisi yapmak istiyor.

 TFF’DEN ‘KAYNAK KULLANDIRMA’ UYARISI

Bu arada  TFF, futbolun  geliştirilmesi amacıyla futbol kulüpleri ile futbol ile ilgili kurum ve kuruluşların altyapı, tesis, eğitim ve futbol gelişim projeleri için mali yardım düzenleyen Kaynak Kullandırma Talimatı gereğince, kulüplerin  2015-2016 sezonunda mali yardımdan yararlanabilmesi için başvuru süresinin  1 Nisan 2015'de sona ereceğini açıkladı.

TFF, kulüplere gönderdiği yazıda başvuru konusunda gerekli hazırlıkların yapılmasını isteyerek, 1 Nisan’a kadar ulaştırılmayan başvuruların 2015-2016 sezonuna bırakılacağını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 16:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER