Diyarbakırsporun Efsane Başkanı Yakut’tan Tebrik Mesajı

Abdurrahman Yakut, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Nihat Özdemir’i ve yönetim kurulunda yer alan Mehmet Baykan’ı tebrik etti.

Diyarbakırsporun Efsane Başkanı Yakut’tan Tebrik Mesajı

Abdurrahman Yakut'tan tebrik mesajıDiyarbakırspor eski başkanlarından Abdurrahman Yakut, Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına seçilen Nihat Özdemir’i ve yönetim kurulunda yer alan Mehmet Baykan’ı tebrik etti.
Yakut, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şöyle dedi:
“Ankara’da gerçekleşen kongrede başkanlığa seçilen Sayın Nihat Özdemirile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, başarılı olacaklarına inanıyoruz. Tam şeffaflık ve adil futbol koşullarının oluşmasını beklediğimiz yeni dönemin, futbol camiasına hayırlı olmasını diliyoruz.”
Yakut, Gençlik ve Spor Genel Müdürü olan Mehmet Baykan’ın da TFF’nin yeni yönetim kurulunda yer almasının Türk futbolu için çok önemli olduğunu belirtti.
Yakut, “Sporun içinden gelip her kademesinde ülkeye hizmet etmiş Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın Nihat Özdemir başkanlığındaki yönetimde yer alması da çok daha önemli oldu. Ülke futbolu adına çok önemli olan bu gelişme bizleri sevindirmiştir. Özdemir ve Baykan’la Türk futbolunun çok daha iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyorum”dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2019, 20:32
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ramazan  Yıldırım
Ramazan Yıldırım - 5 yıl Önce

Diyarbakır spora çok yardım etti inşAllah tekrar takımlarımıza yardımları olur Diyarbakırspor süper ligde her zaman olmalı destek olmasını istiyoruz nihat bey den

SIRADAKİ HABER