DİYARBAKIRSPOR’UN KAMP PROGRAMI NETLEŞTİ

Yeni Diyarbakırspor’da teknik heyet daha önce iki etaplı olarak gerçekleştirmek istediği sezon öncesi kamp programında değişiklik yaptı. 8-16 Temmuz tarihleri arasında Diyarbakır’da veya Erzurum’da yapılmak

DİYARBAKIRSPOR’UN KAMP PROGRAMI NETLEŞTİ
 Yeni Diyarbakırspor’da teknik heyet daha önce iki etaplı olarak gerçekleştirmek istediği sezon öncesi kamp programında değişiklik yaptı. 8-16 Temmuz tarihleri arasında Diyarbakır’da veya Erzurum’da yapılmak istenen ilk etap çalışmasını iptal eden teknik heyet, kampın tamamını bir yerde yapmayı kararlaştırdı. Buna göre 19 Temmuz’da Bolu Esentepe’de toplanarak sezon hazırlıklarına başlayacak olan Yeşil-Kırmızılı takım,12 Ağustos’a kadar burada çalışmaya devam edecek.

Yeni Malzemeler Yolda

Kampta ilk etapta kros ve kondisyona dayalı çalışmalar yapılırken, daha sonra teknik ve taktik ağırlıklı idmanlar ve son olarak hazırlık maçları yapılacak. Kampın ardında Diyarbakır’a dönecek olan takım, 23 Ağustos’ta başlayacak olan lige kendi tesislerinde hazırlanacak.

Öte yandan kulüp tarafından Lescon firmasına sezonluk malzeme ihtiyacı için sipariş verilirken,hem profesyonel takıma hem de alt yapıya yeni malzemeler alınacağı kaydedildi.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 18:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER