Diyarbekirspor'da Hedef Gölcük Maçı Ve Transfer

Pazar günü deplasmanda Gölcükspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor, hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.

Diyarbekirspor'da Hedef Gölcük Maçı Ve Transfer

İkinci yarının ilk hafta maçında Pazar günü deplasmanda Gölcükspor’la karşılaşacak olan Diyarbekirspor, hazırlıklarını Antalya’da sürdürüyor.Hedef,bu maçı kazanıp ikinci yarıya 3 puanla başlamak.
Şu ana kadar 8 futbolcuyu kadrosuna katan Yeşil-Kırmızılı kulüp,bir forvet ve bir stoper olmak üzere transfer çalışmalarını sürdürüyor. Şimdiye kadar Raşit Sevindir,Taner Çekiç,Serdar Ümit Deniz,Faruk Yaldıran,Serhat Koruk, Aytaç Deniz  ve Salih Sefercik gibi futbolcuları transfer eden ,eski futbolcusu Vedat Budak’ı da yeniden kadroya dahil eden Yeşil-Kırmızılıların, transfer döneminin resmi olarak sona ereceği 31 Ocak’a kadar 3-4 takviye daha yapması bekleniyor.

Emre Tosun’a Yaş Günü Kutlaması
Öte yandan Antalya’daki çalışmalar neşeli bir şekilde devam ediyor. Takıma yeni katılan transferler ile takımdaki diğer oyuncuların kaynaşması için çalışmalar yapılıyor.
Savunma oyuncusu Emre Tosun için doğum günü partisi düzenlendi. Kendisi için hazırlanan pastayı keserek arkadaşlarına ikram eden Emre,bu jestten dolayı arkadaşlarına teşekkür etti.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2019, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER