Diyarbekirspor'dan Destek Çağrısı

Pazar günü lider Esenler Erokspor’u ağırlayacak olan Diyarbekirspor, Play-Off iddiasını sürdürmek için galibiyet hedefliyor. Yeşil-Kırmızılı takım, bu sezon maçlara ilgi göstermeyen taraftarlardan destek bekliyor. Diyarbakır halkının desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Başkan Serkan Genç,”Bu maçla beraber halkımızı tribünlere bekliyoruz. Takımımızın desteğe ihtiyacı var” dedi.

Diyarbekirspor'dan Destek Çağrısı

“Desteğe İhtiyacımız Var”

2.Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü saat 13.30’da Diyarbakır Stadı’nda lider Esenler Erokspor’u konuk edecek olan Diyarbekirspor’da teknik heyet ve futbolcular hafta boyunca “mutlak galibiyet” hedefiyle hazırlandı. Takım, zorlu maçtan 3 puanla ayrılarak Play-Off iddiasını gelecek haftalara taşımak istiyor. Kulüp yönetimi taraftar desteği için kente çağrıda bulundu. Kentin manevi desteğine ihtiyaçları olduğunu belirten Başkan Serkan Genç,”Play-Off iddiamız devam ediyor. 3 puanlık sistemde her an her şey olabilir. Biz takımımıza güveniyoruz. Sonuna kadar kovalayacağız. Diyarbakır halkına bir kez daha çağrıda bulunmak istiyoruz. Takımımızın desteğe ihtiyacı var. Maçlarımıza gelin ve destek verin. Futbol taraftarla güzeldir.” dedi.

Hasan Hüseyin Acar Ve Burak Asan  Yok

Esenler Erokspor maçı öncesinde Diyarbekirspor’a bir de kötü haber var. Takımın bu sezon en istikrarlı ve başarılı isimleri arasında yer alan kaptan Hasan Hüseyin Acar ile orta alanın deneyimli ismi Burak Asan sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Bu isimlerin yerine yeni transfer Nuri Fatih Aydın ile Cem Çelİk’in forma şansı bulması bekleniyor. Yeni transferlerden Koray Yağcı ve Cem Aktaş’ın da ilk 11’de başlama ihtimali oldukça yüksek. Son kararı teknik direktör Hakan Yılmaz verecek.

 Bu arada Diyarbekirspor-Esenler Erokspor karşılaşmasını Ankara bölgesinden hakem Emre Kaan Çalışkan’ın yöneteceği açıklandı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER