Diyarbekirspor'dan Valiye Ziyaret ve Forma

Diyarbakırspor kulübü başkanı Turan İlgin,Başkan Vekili Veysi Avşar ve yöneticiler Vali Münir Karaloğlu'nu ziyaret ederek forma hediye etti.

Diyarbekirspor'dan Valiye Ziyaret ve Forma


3.Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor’un Kulüp Başkanı Turan İlgin, Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, yöneticiler Hasan Çakar ve İhsan Yapıcı  Vali Münir Karaloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Kulüp Başkanı Turan,Vali Karaloğlu’na isminin yazılı olduğu 21 numaralı formayı hediye etti.
Vali Karaloğlu’nun kulübün durumu hakkında bilgi alarak destek sözü verdiğini belirten Kulüp Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Veysi Avşar, oluşan tablodan çok memnun kaldıklarını söyledi.
“Vali Karaloğlu, Diyarbakır’ımız İçin Şanstır”
Vali Karaloğlu’nun sporu seven ve sporu bilen önemli bir değer olduğunu belirten Avşar,”Göreve başladığı günden bu yana kentimizin sorunlarıyla yakından ilgilenerek bunun için emek ve mesai harcayan sayın valimize nezaket ziyaretinde bulunduk. Kulübün durumu hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Çok verimli bir tablo çıktı ortaya. Sayın valimizi maçlarımızda ve kulübümüzün yanında görmek istiyoruz. Amacımız güzel bir oluşum meydana getirerek üst liglere çıkmaktır. Diyarbakır’ın buna ihtiyacı var. Yakın ilgisinden dolayı değerli valimiz Münir Karaloğlu’na çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
YORUMLAR
anlayana
anlayana - 4 yıl Önce

haaaaaaaaaaaaaaaa

SIRADAKİ HABER