Diyarbekirspor İçin Ya Tamam Ya Devam

Cumartesi günü Serik Belediyespor’la deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbekirspor, Play-Off umutlarını devam ettirmek için mutlak 3 puan hedefliyor. Saat 14.30’da başlayacak maça Diyarbekirsporlu taraftarlar alınacak,cezalı olan Serik Belediyespor ise taraftar desteğinden yoksun olacak. Diyarbekirspor, zorlu maç için Antalya’ya gitti.

Diyarbekirspor İçin Ya Tamam Ya Devam

3.Lig 3.Grup’ta 24.haftaya 30 puanla 9.sırada giren Diyarbekirspor, Cumartesi günü Antalya’da zorlu ve kritik bir maça çıkacak. Sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da 2-1 yendiği Serik Belediyespor’la Serik İsmail Oğan Stadı’nda karşılaşacak olan Diyarbekirspor, her açıdan önem taşıyan maçı kazanarak Play-Off umutlarını son 10 haftaya taşımak istiyor. Teknik sorumlu Sertaç Küçükbayrak da takımın başında çıkacağı ikinci sınavında ilk galibiyetine imza atmak istiyor.

Deplasman Galibiyetine Hasret

Bu sezon deplasmanda sadece bir galibiyet alan Diyarbekirspor, 11 maçlık deplasman galibiyeti özlemine bu maçta son vermeyi amaçlıyor.

Takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Uzun süren sakatlığından sonra kente gelen Umut Dilek’in de takımla idmanlara başlaması sevindirdi.

Teknik heyetin,kazanmaya yönelik bir kadro ve taktikle takımı sahaya süreceği ifade edildi.

Maçın Hakemleri İstanbul’dan

Serik Belediyespor’un Cizrespor’la oynadığı maçta çıkan olaylardan dolayı aldığı 1 maçlık ceza nedeniyle ev sahibi takımın taraftarları maça alınmayacak. Ancak Diyarbekirsporlu taraftarlar maçı izleyebilecek.

Saat 14.30’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Aykut Sergin yönetecek.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER