Diyarbekirspor Kamp Çalışmalarını Sürdürüyor

Diyarbekirspor A.Ş., ligin ikinci devresi hazırlıkları kapsamında Antalya'da kurduğu kamp çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Diyarbekirspor Kamp Çalışmalarını Sürdürüyor
 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta ilk devreyi 32 puanla 3. sırada tamamlayan Diyarbekirspor A.Ş., ligin ikinci devresi hazırlıkları kapsamında Antalya'da kurduğu kamp çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Diyarbekirspor A.ş., teknik Direktörü Namık Altunsoy, kamp çalışmalarını değerlendirirken aralarına yeni katılan transferlerin takıma uyum sağlamaya başladıklarını kaydetti.

"Eksiklerimizi gidereceğiz"

Ligin ikinci devresine sabah ve akşam olmak üzere günde çifte idmanla hazırlandıklarını anlatan Altunsoy, takımda moral ve motivasyonun da üst seviyede olduğunu vurguladı. 

Ligin ikinci devresinin ilk maçında sahalarında konuk etmeleri gereken Etimesgut'un kupa maçının söz konusu maçla çakışması nedeniyle bunun ileriki bir tarihe ertelendiğini ve bu nedenle ligin ikinci devresine ikinci hafta maçıyla başlayacaklarını söyledi. Bu anlamda ligin ikinci devresinin ikinci maçında deplasmanda Payas Belediyespor ile oynayacaklarını ifade eden Altunsoy, "Payas Belediyespor maçını kazanarak ligin ikinci devresine moralle başlamak istiyoruz. Bu maçın hazırlıklarını mutlak galibiyet parolasıyla sürdürüyoruz. Maç gününe kadar eksiklerimizi tamamlayıp en ideal kadromuzla sahaya çıkacağız" dedi. 


Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 17:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER