DİYARBEKİRSPOR LİGE ODAKLANDI

Adanaspor’a deplasmanda 3-1 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalma şansını kaybeden Diyarbekirspor,ligde Pazar günü Orhangazispor’la yapacağı maça kilitlendi.

DİYARBEKİRSPOR LİGE ODAKLANDI
 Yeşil-Kırmızılı takım, şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan maç için dün Adana’dan uçakla İstanbul’a gidip oradan da deniz yolu ile Yalova’ya geçerek kampa girdi. Etimesgut Belediyespor’un bay olduğu haftada kazanıp ikinci sıraya yükselmeyi ve liderle olan puan farkını 5’e indirmeyi planlayan Diyarbekirspor’da sakatlığı olan Erhan’ın yanı sıra annesi rahatsız olan Sercan ile Mustafa Kuru Orhangazispor kadrosuna alınmadı.
‘BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ MAÇ’
Orhangazispor maçının ligdeki gelecekleri açısından kilit maçlardan biri olacağının altını çizen Teknik Direktör Namık Altunsoy, takıma inandığını kaydetti. Altunsoy,”Rakibimiz de bu hafta içinde deplasmanda kupa maçı oynadı. Nihayetinde lig ikincisi olan bir takım. Zor bir rakiple oynayacağız. Onlar da kazanıp hem bizimle olan farkı artırmayı hem de lidere yaklaşmayı düşünecekler. Ligdeki geleceğimiz açısından önemli maç olacak. Takımımızın en iyi şekilde mücadele ederek sahadan 3 puanla ayrılacağına inanıyorum” dedi.

DİYARBEKİRSPOR TARAFTARINA YASAK
Orhangazi İlçe Spor Güvenlik Kurulu, 6 Aralık Pazar günü oynanacak Orhangazispor-Diyarbekirspor maçına Diyarbakırlı futbolseverlerin alınmamasına karar verdi. Kararın gerekçesi olarak alınan bazı ihbarlar ve geçmişte yaşanan Bursaspor-Diyarbakırspor  gerginliği gösterildi.Bu karara hem Diyarbekirspor kulübü hem de taraftarlar tarafından tepki gösterildi. Tepkiler ve itirazlar sonuç vermediği için maça Diyarbakırlı futbolseverler alınmayacak.

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2015, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER