Diyarbekirspor Of'a Bileniyor

Diyarbekirspor A.Ş. Pazar günü saat 14.30'da Of İlçe Stadında karşılaşacağı Ofspor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor.

Diyarbekirspor Of'a Bileniyor
 Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor A.Ş. Pazar günü saat 14.30'da Of İlçe Stadında karşılaşacağı Ofspor maçı hazırlıklarını galibiyet parolasıyla sürdürüyor. Yeşil kırmızılı takımın deneyimli teknik patronu Namık Altunsoy, hazırlıklarını sürdürdükleri maç için, "galibiyetten eminim" ifadelerini kullandı.

"Çıkışımızı sürdürmek istiyoruz"

Ligde çok iyi bir ekibe sahip nadir takımlardan biri olduklarını anlatan Altunsoy, "Ancak çok iyi bir takımla da oynayacağız. Bu maçta gerçek gücümüzü sahaya yansıtacağız. Bu maçtan 3 puanla ayrılarak son haftalardaki çıkışımızı sürdürmek ve üst sıralara olan tırmanışımızı devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak bunu başaracak güç ve potansiyele de sahibiz" dedi.


Maçtan sonra dönüş için uçağa yetişmek için maçın saat 13.30'a alınması için TFF'ye başvuruda bulunduklarını da anımsatan Altunsoy, "Bu konudaTFF'den gelecek cevabı bekliyoruz. Ofspor'da bu isteğimize olumlu cevap verdi. Umarım bir sıkıntı olmaz" diye konuştu.TFF'nin kararını bekliyorlar

Altunsoy, daha sonra takımda morallerin gayet iyi olduğunu, takımda sakat veya cezalı oyuncunun da bulunmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2015, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER