DİYARBEKİRSPOR ŞAMPİYONLUĞA YAKLAŞMAK İÇİN MUTLAK 3 PUAN HEDEFLİYOR

Ligin son sırasındaki Gaziosmanpaşa’ya Cumartesi günü İstanbul’da konuk olacak Diyarbekirspor,zirve yürüyüşüne devam etmek için 3 puandan başka sonuç düşünmüyor. Maçın başlama saati 13.30.

DİYARBEKİRSPOR ŞAMPİYONLUĞA YAKLAŞMAK İÇİN MUTLAK 3 PUAN HEDEFLİYOR
 Ligin son sırasındaki Gaziosmanpaşa’ya Cumartesi günü  İstanbul’da konuk olacak Diyarbekirspor,zirve yürüyüşüne devam etmek için 3 puandan başka sonuç düşünmüyor. Maçın başlama saati 13.30.

GAZİOSMANPAŞA CEZALI, DİYAR’A SERBEST

3.Lig’de 25.hafta maçları,26.hafta maçlarının 24 Şubat Çarşamba günü oynanacak olması nedeniyle 20 Şubat Cumartesi günü yapılacak. 2.Grup’ta zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor,ligin son sırasında yer alan Gaziosmanpaşa’ya misafir olacak. Gaziosmanpaşa’lı taraftarlar takımlarının 1 maçlık seyircisiz oynama cezasından dolayı maça alınmayacak. Stadın yüzde 5’i oranında yer verilen Diyarbekirspor adına ise 150 biletli taraftar tribüne alınacak.

 TEKNİK HEYETTEN TAKIMA UYARILAR

  Diyarbekirspor’da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Enis Gül ile sakatlığı devam eden Mert Somay kafilede yer almadı. Sakatlıkları bulunan Barış ve Adem’in durumu ise maç saatine kadar belli olacak. Ev sahibi ekip için ligde kalma adına son şans anlamı taşıyan maçta puan kaybetmek istemeyen Diyarbekirspor’da teknik heyet takıma önemli uyarılarda bulundu.

MAÇIN HAKEMİ ESKİŞEHİR’DEN

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Diyarbekirspor 3-2 kazanmıştı. Gaziosmanpaşa Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçı Eskişehir bölgesi hakemi Semih Kurt yönetecek. Yalova’dan Serdar İla ve Eskişehir’den Barış Önal’ın yardımcı hakemlik yapacağı karşılaşmanın 4.hakemi ise Kütahya’dan Ahmet Aytaç Özçelik olarak açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Şubat 2016, 11:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER