DİYARBEKİRSPOR , SANCAKTEPE BELEDİYESPOR MAÇINI BEKLİYOR

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor’da , gözler Sancaktepe Belediyespor maçına çevrildi. Cumartesi günü deplasmanda oynadığı Gaziosmanpaşa maçını 1 – 0 galibiyetle kapatıp puanını 40’a çıkarın Diyarbekirspor Teknik Direktörü Namık Altunsoy, “ Artık her maçımız final “ dedi.

DİYARBEKİRSPOR , SANCAKTEPE BELEDİYESPOR MAÇINI BEKLİYOR
 Spor Toto 3.lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor’da , gözler Sancaktepe Belediyespor maçına çevrildi.

Cumartesi günü deplasmanda oynadığı Gaziosmanpaşa maçını 1 – 0 galibiyetle kapatıp puanını 40’a çıkarın Diyarbekirspor Teknik  Direktörü Namık Altunsoy, “ Artık her maçımız final “ dedi.

Gaziosmanpaşa’yı deplasmanda 1-0 yenerek zirve yarışındaki rakiplerinin puan kaybettiği haftada şampiyonluk yarışında biraz daha iddialı hale gelen Diyarbekirspor artık Çarşamba günü kendi sahasında yapacağı Sancaktepe Belediyespor maçını düşünüyor. Teknik Direktörümüz Namık Altunsoy,”Artık her maç bizim için final anlamı taşıyor” dedi.

 Son 3 maçta iyi bir ritim yakaladıklarını belirten Teknik Direktör Namık Altunsoy, takımın kazanmaya başlamasının önemli olduğunu söyledi. Altunsoy,”Takım olarak ikinci yarıya kötü bir başlangıç yaparak hayal kırıklığı yarattık. Ancak son 3 maçta iyi bir hava ve ritim yakaladık. Takımın form grafiği giderek artıyor. Bu bizi mutlu ediyor. Gaziosmanpaşa maçında iyi futboldan çok iyi mücadele ettik. Bizim için önemli olan 3 puan almaktı,onu da başardık. Gaziosmanpaşa her maçta bu kadar istekli,arzulu ve hırslı oynarsa ligde çok takımın canını yakar. Bize karşı çok iyi mücadele ettiler. Ne var ki zaman zaman dozu aşarak futbolcularımızı sakatladılar. Gökhan Payal’ın durumu bugün yapılacak kontrollerden sonra belli olacak” dedi.
 
Rakiplerinin son 2 haftada kaybetmesi ile fırsat yakaladıklarının altını çizen Altunsoy,galibiyet serisine devam etmeleri gerektiğini anlattı. Altunsoy,”Rakiplerimiz kaybetti,biz kazandık. Şampiyonluk için yeniden umutlandık fakat halen elde ettiğimiz bir şey yok. Etimesgut Belediyespor halen puan olarak önemli avantaja sahip. Galibiyet serisine devam etmemiz lazım. Üst üste maçlar kazanmalıyız. Bundan sonra bizim için her maç final olacak. Çarşamba günü kendi sahamızda yapacağımız Sancaktepe Belediyespor maçı çok önemli. Kazanmaktan başka düşüncemiz yok. Tüm taraftarlarımızı maça davet ediyoruz” deri

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2016, 15:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER