DİYARBEKİRSPOR SEVİNDİR BİZLERİ

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un taraftarları futbolcularına sevindirin bizleri diyor.

DİYARBEKİRSPOR SEVİNDİR BİZLERİ
 Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor’un taraftarları futbolcularına sevindirin bizleri diyor.

2 Milyon nufüslü Diyarbakır’ın süper sevgilisi olan Diyarbekirspor’un taraftarları “ Sevindirin bizi “ diyorlar.
Yeşil – Kırmızılı takımını canı kadar sevdiğini belirten Mert Göker ile Rahat Yılmaz, yaptıkları ortak açıklamada, “ Biz Diyarbakırlıyız, 1968 yılında kurulan kulübümüz bize dedelerimizden babalarımızdan, ağabeylerimizden miras kalmıştır. Diyarbakırspor olarak liglerde çok şeyler yapmıştır.

Herkesin takdirini kazanarak başarılı olmuştur. Fakat bu birkaç yıldır küme düştüğümüzden buyana bir türlü  istenilen yere varamıyoruz.

Artık 2015 – 2016 sezonundan başlayıp sırasıyla üst liglere çıkmak takımımızı eski günleri gibi başarılı görmek istiyoruz. Bunu herkes biliyor artık kentimizin simgesi Diyarbekirspor’umuz 3.lige yakışmıyor. Bu nedenle artık birlik beraberlik içerisinde tek yumruk halinde hareket edip hedefimize ulaşalım. Elimizde şu an iyi bir kadro ile deneyimli ve başarı isteyen bir teknik direktörümüz vardır. Eğer transfer ayındada bir iki transfer yapılırsa kimse bizi tutamaz. Başkan Feyzi İlhan’lıda büyük emek veriyor, onada destek olup Diyarbekirspor’umuzu sevindirelim.” Dediler.



Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2015, 12:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER