DİYARBEKİRSPOR-SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR MAÇI YARIN

Geçen hafta lider Afjet Afyonspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek şampiyonluk şansını önemli ölçüde yitiren Diyarbekirspor,kalan 8 haftada Play-Off savaşı verirken önemli maçlar serisi yarın (Cumartesi) başlayacak.

DİYARBEKİRSPOR-SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR MAÇI YARIN
 Geçen hafta lider Afjet Afyonspor’a deplasmanda 2-0 yenilerek şampiyonluk şansını önemli ölçüde yitiren Diyarbekirspor,kalan 8 haftada Play-Off savaşı verirken önemli maçlar serisi yarın (Cumartesi) başlayacak. Küme düşme hattına yaklaşmak istemeyen İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor’u misafir edecek olan Diyarbekirspor,sahadan 3 puanla ayrılarak Play-Off yarışında geriden gelen takımlarla arasındaki puan farkını korumak ya da artırmak istiyor.

 

TAKIMLA TOPLANTI YAPILDI

Play-Off’u riske atmak istemeyen Yeşil-Kırmızılı takımda dün  yönetim,teknik heyet ve futbolcular bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda,kalan 8 maçın da birbirinden önemli ve zorlu rakiplerle olacağına dikkat çekilerek dikkatli olunması istendi. Teknik direktör Ahmet Duman,az da olsa 2.Lig’e direkt çıkma şanslarını sonuna kadar kovalayacaklarını,Play-Off için de çok temkinli olmaları gerektiğini vurguladı. Futbolcular,bugünkü maçla birlikte çıkışa geçme sözü verdi.

 

KAAN ÇEBİ YOK,ERGUN BELİRSİZ

Diyarbekirspor’da cezalı futbolcu yok. Sakatlığı devam eden Kaan Çebi forma giyemeyecek. Sakatlığı bulunan Ergün Cengiz’in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Taraftarlar için saat 13.00’da Atatürk Stadı karşısında bulunan Azrailler Grubu Derneği önünden Seyrantepe’ye ücretsiz otobüs seferleri yapılacak. Yapılan çağrılarla taraftarlar Sultanbeyli Belediyespor’la yapılacak maça davet edildi.

 

MAÇIN BAŞLAMA SAATİ 14.30

Seyrantepe Stadı’nda saat 14.30’da başlayacak karşılaşmayı Ankara bölgesi hakemi Özer Özden yönetecek. Özden’in yardımcılıklarını yine Ankara’dan Anıl Usta ve Boran Turhan yaparken,4.hakemlik görevini Eyüp Taşkan yerine getirecek.

 Diyarbekirspor,bu sezon kendi sahasında yaptığı 13 maçta 10 galibiyet ve 3 yenilgi alarak hanesine 30 puan yazdırdı. Sultanbeyli Belediyespor ise 13 deplasman maçında 4 galibiyet,3 beraberlik ve 6 yenilgi alarak 15 puan topladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2017, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER