DİYARBEKİRSPOR TARAFTARLARI, FUTBOLCULARINI BAĞRINA BASTI

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor, sahasında oynadığı Ayvalık Gücü maçını farklı skorla 5- 1 kazanınca, Atatürk stadında bayram havası esti.

DİYARBEKİRSPOR TARAFTARLARI, FUTBOLCULARINI BAĞRINA BASTI
 Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından  Diyarbekirspor, sahasında oynadığı Ayvalık Gücü maçını farklı skorla 5- 1 kazanınca, Atatürk stadında bayram havası esti. Taraftarlar  maç öncesi 90 dakika boyunca maç sonrası futbolcularının sahada 12. Adamı olarak yaptıkları büyük destekle onları bağırlarına bastılar.

Diyarbakırspor’lu taraftarlar Pazar günü Atatürk stadında oynanan  Ayvalıkgücü maçında takımlarını destekleyip, rakibi karşısında devleştirdiler. Sonuç 5 gol. Diyarbekirspor’lu bir gurup taraftar adına bir açıklama yapan Rohat Yılmazer, “ Diyarbekirspor bizim her şeyimiz. Dedelirimiz, babalarımız, ağabeylerimiz hep onun peşinde olmuşlar ve onun destekçisi olmuşlar. Hal böyleiken bizlerde üzerimize düşen görevi fazlasıyla yaparız ve yapacağız. Yeterki takımımız ne yapıp yapıp bir an önce seson sonuda ikinci lige terfi etsin. Eski günlerimize dönelim. Diyarbakır kent olarak süper lige yakışır bir kenttir. Diyarbekirspor’lu futbolculardan ricamız, kendilerine süper güvensinler gerisini merak etmesinler. Onlara üst ligler yakışır  Takımımızın bir maçı eksik ligde 5. Sırada 37 puanımız var. Biz takımımıza güveniyoruz“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 15 Şubat 2016, 12:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER