DİYARBEKİRSPOR, TRANSFERDE ÖNEMLİ AŞAMA KAT ETTİK

23 Ağustos’ta başlayacak 2015-2016 sezonunda 3.Lig 2.Grup’ta mücadele edecek olan Diyarbekirspor, transferde önemli aşama kat etti.

DİYARBEKİRSPOR, TRANSFERDE ÖNEMLİ AŞAMA KAT ETTİK
 Kulübümüz, iç transferde Ceyhun Demircan,Erhan Kurt, Fahrettin Bıyıklı,Serdar Cansu,Erdinç Karakaş,Enis Gül, Tunç Behram,Uğur Durmuş, Mehmet Özdıraz, Mustafa Kuru ve İbrahim Konuksever’le yeniden anlaşırken,sözleşmesi devam eden Eren Kurtulmuş ve Halil Akhan’ın durumu katma teknik heyet tarafından kampta netleştirilecek.

DIŞ TRANSFERDE 6 FUTBOLCU TRANSFER ETTİK

Kulübümüz,  dış transferde 6 ismi renklerine bağladı. Silivrispor’dan Selçuk Aslan,Sakaryaspor’dan Muhammed Yurukuslu,Darıca Gençlerbirliği’nden Adem Aydın,Ankara Demirspor’dan Umut Aslan,Sarıyer’den Mert Somay ve Düzyurtspor’dan Suat Mutlu ile sözleşme imzalayan kulübümüz, orta alanda görev yapan ve 2.Lig’de forma giyen bir oyuncu ile anlaşmak üzere.

KAMP ÇALIŞMALARI 19 TEMMUZ’DA BAŞLAYACAK

Yeni sezon kamp çalışmalarımız 19 Temmuz’da Bolu Esentepe’de başlayıp,13 Ağustos’ta sona erecek. 25 günlük kamp süresinde önce  kros,fizik ve kondisyona dayalı çalışma yaparak güç depolayacak olan takımımız, daha sonra taktik çalışmalar ve özel maçlarla sezona hazırlanacak. Takımımız, kampın ardında Diyarbakır’a dönerek lig hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2015, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER