DİYARBEKİRSPOR TRANSFERLERİ ÜSTÜN BAŞARILI OLMALI

2016 – 2017 Futbol sezonunda Spor Toto 3.lig 3. grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Diyarbekirspor’un transferlerinin ses çıkartması gerekiyor ve üstün başarılı bir kadro oluşturulmalıdır. Birkaç sezondur 2.lige çıkmayı adeta kıl payı kaçıran,ligin başından işini sıkı tutmayan Diyarbekirspor’un taraftarları,yeni sezonda üstün başarılı bir kadro kurulmasını ve ligin ilk yarısında kendisini rakiplerine kabul ettirmeli üstün başarı sağlamalı işini sezon sonuna şanslara bırakmamasını istiyorlar. Ses çıkartan transferlerle üst lige çıkılabilir. Yeşil – Kırmızılı kulüp bugüne kadar iç transfer yapmadı dış transferde Osman Mertoğlu, 26 yaşında sağ ve sol açık oynuyor 2 yıl sözleşme imzaladı. Sefacan Taşkolu, 1 yıllığına kiralık olarak Trbazhorspor’dan kiralandı. Abdullah Filiz, sağ bek 24 Erzincan’dan transfer oldu.

DİYARBEKİRSPOR TRANSFERLERİ ÜSTÜN BAŞARILI OLMALI
 2016 – 2017 Futbol  sezonunda  Spor  Toto 3.lig 3. grubunda şampiyonluk mücadelesi verecek olan Diyarbekirspor’un transferlerinin ses çıkartması gerekiyor ve üstün başarılı bir kadro oluşturulmalıdır.

Birkaç sezondur 2.lige  çıkmayı adeta kıl payı kaçıran,ligin başından işini sıkı tutmayan  Diyarbekirspor’un taraftarları,yeni sezonda  üstün başarılı bir kadro kurulmasını ve ligin ilk yarısında  kendisini rakiplerine kabul ettirmeli üstün başarı sağlamalı işini sezon sonuna şanslara bırakmamasını istiyorlar. Ses çıkartan transferlerle üst lige çıkılabilir.

Yeşil – Kırmızılı kulüp bugüne kadar iç transfer yapmadı dış transferde   Osman Mertoğlu, 26 yaşında sağ ve sol açık oynuyor 2 yıl sözleşme imzaladı. Sefacan Taşkolu, 1 yıllığına kiralık olarak Trbazhorspor’dan kiralandı. Abdullah Filiz, sağ bek 24 Erzincan’dan transfer oldu.

Ergün Cengiz (29) Tarsus İdman Yurdundan transfer edilri orta saha oyuncusu. Muhammed Mahmut Emir (21) Arsinspor’dan transfer edildi. Artun Kutükçü (23) Derincespor’dan transfer edildi. Sağbek oynuyor.2014 – 2015 sezonunda Eti Mesgut Belediyespor’da, 2015 – 2016 da ise Derincespor’da oynadı.
Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 23:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER