DİYARBEKİRSPOR ZORLU VİRAJDA

Diyarbekirspor, kendisi gibi şampiyonluk hedefi olan Yeni Orduspor’a konuk oluyor. Cezalı Emrah ile kadroya alınmayan Yakup ve Arda kadroda yok,hedef en az 1 puanla dönmek.

DİYARBEKİRSPOR ZORLU VİRAJDA
 3.Lig 2.Grup’ta günün ve haftanın en önemli maçlarından biri Ordu’da oynanacak. 35 puan ve averajla ikinci sırada yer alan Diyarbekirspor, 34 puan ve averajla dördüncü durumda bulunan Yeni Orduspor’la karşı karşıya gelecek. Diyarbekirspor, zorlu karşılaşmadan 3 puan veya en az 1 puanla ayrılarak şampiyonluk yarışında avantaj sağlamak istiyor. Ordu 19 Eylül Stadı’nda saat 13.00’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Yalçın Taşkınfurat yönetecek.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçı Diyarbekirspor, 1-0 kazandı. Bu maçta galibiyet golünü atan Emrah Kiraz,cezalı olduğu için bugünkü maçta yok.

 

Cezası Biten Emre Tosun İlk 11’de

Erzincan maçının son saniyelerinde gole giden rakip oyuncuyu düşürdüğü için kırmızı kart gören Emrah Kiraz’ın yerine cezasını tamamlayan Emre Tosun savunmada görev yapacak. Tosun, ilk yarının son haftasında deplasmanda oynanan Yeşil Bursa maçında kırmızı kart görerek PFDK tarafından 3 maç cezaya çarptırılmış,ancak kulübün itirazı sonucu cezası Tahkim Kurulu tarafından 2 maça indirilmişti. Diyarbekirspor’da Yakup Alkan ve Arda Havar ise maç kadrosuna alınmadı.

 

İki Takımın Kritik İstatistikleri

Bugünkü maç aynı zamanda iç sahada en başarılı takım ile deplasmanda en başarılı ikinci takımın mücadelesi olacak. Y.Orduspor, evinde oynadığı 10 maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlikle 22 puan toplarken,hiç yenilmedi. 18 gol atan Ordu temsilcisi kendi kalesinde 9 gol gördü. Diyarbekirspor ise 10 deplasman maçında 5 galibiyet,3 beraberlik ve 2 yenilgi alarak hanesine 18 puan yazdırdı. Yeşil-Kırmızılı takım,dış sahada 15 gol atıp 13 gol yedi.

Kaynak :Tigris Haber Gazetesi

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2018, 05:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER