DİYARBEKİRSPOR’A İKİ KÖTÜ HABER

Diyarbekirspor’da Ayvalıkgücü Belediyespor maçında sakatlanan Enis Gül'den kötü haber geldi.Çapraz bağları kopan başarılı futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı.

DİYARBEKİRSPOR’A İKİ KÖTÜ HABER
 Diyarbekirspor’da  Ayvalıkgücü Belediyespor maçında sakatlanan  Enis Gül'den kötü haber geldi.Çapraz bağları kopan başarılı futbolcunun sezonu kapattığı açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada,”Kulüp sağlık ekibimiz tarafından yapılan ilk tetkiklerde ve kontrollerde sakatlığının ciddi olduğu anlaşılan futbolcumuz,durumun netleşmesi için gittiği İstanbul'da acı haberi aldı.Yapılan doktor kontrolünde çapraz bağının koptuğu tespit edilen Enis;önümüzdeki günlerde ameliyat edilecek.Sezonu kapatan Enis'in sakatlığı kulübümüzde derin üzüntü ile karşılanmıştır.Kulüp olarak oyuncumuzun sağlığına kavuşarak sahalara dönmesi için üzerimize düşeni yapacağımızı ifade ederek kendisine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” denildi.

TFF’den İdeolojik Propaganda Sevki

Diyarbekirspor’a TFF’den kötü haber. Yeşil-Kırmızılı kulüp,Ayvalıkgücü Belediyespor maçında ideolojik propaganda yapıldığı gerekçesiyle PFDK’ya sevk edildi. TFF Hukuk Müşavirliği’nden yapılan açıklamada,”Diyarbekir Spor A.Ş. Kulübü'nün 14.02.2016 tarihinde oynanan Diyarbekir Spor A.Ş. - Ayvalıkgücü Bld Spor Spor Toto 3.Lig 2.Grup müsabakasındaki "ideolojik propaganda yapılması" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 42/4. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

‘Tek Küfrün Olmadığı Maçtan Sonra..’

Diyarbekirspor, PFDK’ya sevk kararına tepki göstererek taraftarlara da uyarılarda bulundu. Kulüpten yapılan açıklamada,”Tek bir küfürlü tezahüratın yapılmadığı maçta üstelik federasyon temsilcisi taraftarlarımızın tutumunu bizlere övmüştür. Diyarbakır’da ayrıldıktan sonra olmamış olayları olmuş gibi gösterip kulübümüzü disiplin kuruluna sevk etmesi niyetini sorgulamamıza neden olmuştur. Farklı galip gelerek şampiyonluk havasına girdiğimiz bir maçtan sonra sudan sebeplerle PFDK’ya sevk edilmemiz düşündürücüdür.

‘Ceza Vermek İsteyenlere Koz Vermeyelim’

Bir uyarımız da taraftarlarımıza olacak. Onursal başkanımız Feyzi İlhanlı’nın sağladığı kaynakların dışında hiçbir geliri olmayan kulübümüzü maddi ve manevi olarak zarara uğratacak davranışlardan kaçınılmalı. Çekirdek kabuğunu doldurmayacak nedenlerle verilen cezalar kulübümüzü telafisi imkansız şekilde sıkıntıya sokmaktadır. Ceza vermek için pusuda bekleyenlerin eline koz vermeyelim. Aksi takdirde takımımız şampiyonluk yarışında çok daha ağır yaptırım ve engellerle karşılaşacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2016, 12:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER