DİYARBEKİRSPOR’DA BODRUMSPOR ALARMI

Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor ,Cumartesi günü grubunun güçlü takımlarından olan Bodrumspor ile sahasında karşılaşacak.

DİYARBEKİRSPOR’DA  BODRUMSPOR ALARMI
 Spor toto 3.lig 2. Grup takımlarından Diyarbekirspor ,Cumartesi günü grubunun güçlü takımlarından olan Bodrumspor ile sahasında karşılaşacak.

Geçen haftayı deplasman mağlubiyetiyle kapatıp ligin zirve mücadelesinde büyük avantaj kaybeden Diyarbekirspor’da Bodrumspor alarmı verildi.

Yeşil – Kırmızılı takım Teknik Direktör Namık Altunsoy nezaretinde idmanlarına başlayacaklar.  Diyarbekirspor ligin ilk yarısında  0 – 0 berabere kaldığı Bodrumspor,u çok dikkate almalı. 50 puana sahip,ligde 1 maçı fazla olmakla birlikte grubunun fazla gol atan ekiplerinden. Deplasmanda pek başarılı olmayan takımlardan birisi. Diyarbekirspor bu maçta pür dikkat olmakla birlikte maçın 90 dakikasını galibiyet için harcamalı, bununla birlikte rakibini kesinlikle mağlup edip puanını 50 çıkarmalıdır. Aksi takdirde alacağı bir mağlubiyet veya beraberlik Yeşil – Kırmızılı takımın yıkımı olur. Bu nedenle gol yollarında çoğalmalı, her ne pahasına olursa olsun Bodrumspor’u evine eli boş 50 puanıyla göndermelidir Diyarbekirspor. Eğer veya deplasmanda artık puan veya puanlar kaybederse ligde kalan 9 maçında büyük moral bozukluğuna uğrar.  İlk önce Bodrumspor maçı var, bu rakibe karşı sahada en ufak bir hata yapmamalıki bu maç kazanılsın süper morale dönülsün.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2016, 15:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER