DİYARBEKİRSPOR’DA DEVRE ARASI KAMPINI İŞ ADAMI NİHAT ÖZDEMİR KARŞILAYACAK

Sezon başında Diyarbekirspor’a forma reklamı (Limak) vererek destek olan Diyarbakırlı iş adamı ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Yeşil-Kırmızılı takımın devre arasında yapacağı ikinci etap kampının masraflarını da üstlenerek yeni bir jest yaptı.

DİYARBEKİRSPOR’DA DEVRE ARASI KAMPINI İŞ ADAMI NİHAT ÖZDEMİR KARŞILAYACAK
 23 Aralık’a kadar izin verilen Diyarbekirspor’lu futbolcular 24 Aralık-2 Ocak tarihleri arasında Antalya’da kendi imkanlarıyla ilk etap kampını gerçekleştirecek.
HER ZAMAN DESTEK OLUYOR
Diyarbekirspor, daha sonra Antalya Belek’te bulunan ve Özdemir’in sahibi olduğu Limak Arcadia Otel’de 10 günlük ikinci etap kamp çalışmasını gerçekleştirecek.
Geçmiş yıllarda Diyarbakırspor ve bölge kulüplerine maddi ve manevi olarak önemli katkılar sunmasıyla bilinen iş adamı Özdemir’in bu tutumunu devam ettirmesi bölgede bir kez daha sevinç yarattı. Diyarbekirspor’lu taraftarlar, memleketine karşılıksız hizmetlerde bulunan Özdemir’e teşekkür ederek,bu tutumun tüm iş adamlarına örnek olmasını diledi.

İLHANLI :”ÖZDEMİR BÖLGE İÇİN ŞANSTIR”
Diyarbekirspor’un onursal başkanı Feyzi İlhanlı, iş adamı Nihat Özdemir’in kent ve bölge için önemli bir değer olduğunu ifade etti. Kulübe verdiği destekten dolayı Özdemir’e teşekkür eden İlhanlı,”Sezon başında kulübümüze kulübümüze bağışta bulunurken reklam olmasını istemedi. “Bağışta bulunayım ama reklam olmasın” dedi. Bizim ısrarımız sonucu reklamı kabul etti. Şimdi de iki etaplı devre arası kampımızın ikinci etabını karşılama kararı aldı. Takımımız sayın Özdemir’in sahibi olduğu Limak Arcadia otelde konaklayacak. Sayın Özdemir bölgemiz ve kentimiz için önemli bir değerdir.Önemli olan işin rakamsal boyutu değil,kendisinin düşüncesi ve memleketine hizmet etme isteğidir. Bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 16:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER