DİYARBEKİRSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nü ilk 45 dakikada bulduğu gollerle 3-0 mağlup eden Diyarbekirspor, 8’inci haftada ikinci galibiyetine imza attı.  Bu sezon ikinci galibiyetini de yine 3 golle elde eden Yeşil-Kırmızılı takım kendine geldi.

DİYARBEKİRSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nü ilk 45 dakikada bulduğu gollerle 3-0 mağlup eden Diyarbekirspor, 8’inci haftada ikinci galibiyetine imza attı. 
Bu sezon ikinci galibiyetini de yine 3 golle elde eden Yeşil-Kırmızılı takım kendine geldi.
 

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta çıkış arayan Diyarbekirspor, aradığı morali Niğde Anadolu Futbol Kulübü karşısında buldu. Rakibin 18.dakikadan itibaren 10 kişi oynadığı karşılaşmada 14.dakikada Gökhan Meral ile 1-0 öne geçen Yeşil-Kırmızılı takım, 38.dakikada Batuhan Süer ve 45.dakikada Şahin Şafakoğlu’nun golleriyle devreyi 3-0 önde tamamlayarak, maçı da bu skorla kazandı ve haftalar sonra 3 puanla tanıştı.

BU HAFTA BÖLGE DERBİSİ VAR 
Diyarbekirspor, 9.hafta karşılaşmasında 23 Ekim Cumartesi günü komşu kent Adıyaman’da Adıyaman Futbol Kulübü ile karşılaşacak.
 Diyarbekirspor’da sakatlığı bulunan Melih Nuri Mursal, Volkan Altınsoy, Okan Dernek ve Metincan Cici gibi önemli isimler Niğde Anadolu Futbol Kulübü maçında forma giyemedi. Form düşüklüğü yaşayan Erkan Taşkıran,Utku Şen ve  Abdülaziz Solmaz ise teknik heyet tarafından bu maçta yedek soyunduruldu.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER