DİYARBEKİRSPOR’DA GENÇLER DENENDİ

Spor Toto 3.lig 3. grup kulüplerinden Diyarbekirspor Teknik Heyeti A kadrosuna alabilmek için genç futbolcuları denedi ve hazırlık maçında iki takım halinde izledi.

DİYARBEKİRSPOR’DA GENÇLER DENENDİ
 

Spor Toto 3.lig  3. grup  kulüplerinden Diyarbekirspor Teknik  Heyeti A kadrosuna alabilmek için genç futbolcuları denedi ve hazırlık maçında iki takım halinde izledi.

Geçen hafta yapılan  seçmeler sonucu alt yapıda görev yapan antrenörler tarafından beğenilen genç futbolculardan oluşan karma, Diyarbakir’daki amatör liglerde forma giyen ve kendi antrenörleri tarafından önerilen futbolculardan oluşan amatör karma ile deneme maçı yaptı.

Atatürk Stadında oynanan ve alt yapı genel koordinatörü Akif Gözmen’in hakemlik yaptığı deneme maçını A takım teknik direktörü Taner Öcal, sportif direktörümüz Numan Polat, Spor devam birlikleri başkanları, spor adamları ve antrenörler da izledi.

A takım teknik heyetinin beğendiği futbolcularla ilgili karar daha sonra verilecek.

Seçmeye , Özgür Kızılay, Recep Ercan, Mehmet Kayadelen, Fırat Sert, Mehmet Nemutlu, Yunus Turhan, Fırat Ergün, Devran ay, Sidar Barut, Baran Yılmaz, Emirhan Yılmaz, Berat   a, M Alagöz, Mehmet Yalçın, Baran Adsız, Hami Turan, M. Yusuf  Saçoğlu,Yaşar Bağcı, Nedim Kaya,M Nedim Kaya, Mahmut Nergiz, Soner Kayıka ile Serdar Derman , katıldılar

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER