DİYARBEKİRSPOR’DA İKİNCİ ETAP KAMPI YARIN BAŞLAYACAK

23-31 Aralık tarihleri arasında Antalya’da ilk etap kamp çalışmasını gerçekleştiren Diyarbekirspor’da ikinci etap için yarın start verilecek.

DİYARBEKİRSPOR’DA İKİNCİ ETAP KAMPI YARIN BAŞLAYACAK
 10 günlük çalışma 14 Ocak’ta sona erecek ve takım kampın ardında Antalya’dan karayolu ile Hatay’ın Payas ilçesine geçerek 17 Ocak Pazar günü ligin ikinci yarısındaki ilk maçında Payasspor’la karşılaşacak. 10 Ocak’ta oynanması gereken ikinci yarının ilk haftasındaki Diyarbekirspor-Etimesgut Belediyespor maçı rakip takımın aynı tarihte kupa maçı olması nedeniyle 23 Mart’a ertelenmişti.
EN AZ 1 MAÇ DAHA YAPACAK
Diyarbekirspor, ikinci etap kampında hem idman hem de özel maçlar yapacak. İlk etap kampında oynadığı hazırlık maçlarında Beylerbeyispor’u 1-0 ve Eyüpspor’u 2-1 yenen Diyarbekirspor, 7 Ocak Perşembe günü 2.Lig ekibi Ankara Demirspor’la karşılaşacak. 10 Ocak’ta yapılması düşünülen son hazırlık maçı için ise rakip belli değil.
Transferde şu ana kadar Sivasspor’dan savunma oyuncusu Gökhan Payal’ı transfer eden Diyarbekirspor, sol açık ve forvet transferlerini birkaç gün içinde sonuçlandırmayı planlıyor

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2016, 15:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER