DİYARBEKİRSPOR’DA KARATECİLERİN BAŞARISI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Futbolda kötü bir haftayı geride bırakan Diyarbekirspor’un tesellisi karatede elde edilen başarı oldu. Gaziantep’te yapılan 3.İller Arası Zeugma Karate Şampiyonası’na katılan Diyarbekirspor’lu sporcular,4 altın,2 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazandı.

DİYARBEKİRSPOR’DA KARATECİLERİN BAŞARISI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ
 Futbolda kötü bir haftayı geride bırakan Diyarbekirspor’un tesellisi karatede elde edilen başarı oldu. Gaziantep’te yapılan 3.İller Arası Zeugma Karate Şampiyonası’na katılan Diyarbekirspor’lu sporcular,4 altın,2 gümüş ve 2 bronz olmak üzere toplam 8 madalya kazandı. Takım halinde üçüncü olan Yeşil-Kırmızılı kulübün sporcularından Sena Kızılaslan ve Amine Akçakmak kendi kategorilerinde şampiyonluğa uzandı.
KULÜPTEN SPORCULARA KUTLAMA
Diyarbekirspor yönetimi madalya kazanan sporcuları kutladı. Kulüpten yapılan açıklamada, karatede son dönemlerde elde edilen başarılı sonuçların yüzleri güldürdüğü ifade edildi. Açıklamada,”Kentimizi ve kulübümüzü başarıyla temsil eden sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyoruz.Kulüp olarak kendilerine yönelik desteğimiz devam edecektir” denildi.
Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER