DİYARBEKİRSPOR’DA PAROLA GALİBİYET

– Spor toto 3.lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor Pazar günü sahasında oynayacağı Sultan Beyli Belediyespor maçındaki tek hedefi ve parolası galibiyet olarak belirlendi.

DİYARBEKİRSPOR’DA PAROLA GALİBİYET
 Spor toto 3.lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren Diyarbekirspor  Pazar günü sahasında oynayacağı Sultan Beyli Belediyespor maçındaki tek hedefi ve parolası galibiyet olarak belirlendi.

Geçen haftayı deplasmanda oynadığı  maçta sergilediği futbolu ile aldığı farklı sonuç ile büyük maral bulan Diyerbekirspor’da dikkatler Pazar sahalarında oynayacakları Sultanbeyli Belediyespor maçına çevrildi.
Teknik Direktör Namık Altunsoy nezaretinde yapılan idman koşu ve kültür fizik hareketleriyle başladı. Teknik taktik ağırlıklı çalışmalar ile sona erdi. Yoğun bir tempoda  yaklaşık iki buçuk saat sürdü. Teknik Direktör Namık Altunsoy, yaptığı açıklamada, “ Ligde geçen hafta sonu 3.sıraya yükseldik. 15 maçta. 8 galibiyet, 4 beraberlik ile 3 mağlubiyet aldık. Bunun karışılığında rakip filelere 19 gol gönderdik. Filelerimizde ise 8 gol gördük. 28 puana sahibiz. Diyarbakırspor olarak hedefi belli olan takımız. Puan sıralamasında üzerimizdeki Orhangazi ve Etimesgut Belediyespor ile puan farkını yakalayıp üst sıralar ana hedefimizdir. Takım olarak bunu yapacak güce sahibiz. Şimdi önümüzde Pazar  günü sahamızda oynayacağımız Sultanbeyli Belediyespor karşılaşması var idmanlarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. İdmanlarımızdaki tek çalışmamızdaki planlarımız galibiyet üstüne kurduk. Bundan başkada bir şey düşünemiyoruz. Sahamızda oynuyoruz saha ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanıp,puanımızı 31’re çıkaracağız. Taraftarlımızında büyük desteği ile hep birlikte sahadan gülen ve  mutlu taraf  biz olacağız “ dedi.






Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2015, 22:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER