DİYARBEKİRSPOR’DA TURAN İLGİN GÖREVİ BIRAKTI

2.Lig ekibi Diyarbekirspor’da kulüp başkanı Turan İlgin, görevinden istifa etti. Yazılı açıklama yapan Yeşil-Kırmızılı kulüp, İlgin’in özel işleri nedeniyle kendi isteğiyle bu kararı aldığı ifade edildi. İlgin,"İstifanın nedenlerini tüm detaylarıyla paylaşacağım" dedi.

DİYARBEKİRSPOR’DA TURAN İLGİN GÖREVİ BIRAKTI


2.Lig ekibi Diyarbekirspor’da kulüp başkanı Turan İlgin, görevinden istifa etti. Yazılı açıklama yapan Yeşil-Kırmızılı kulüp, İlgin’in özel işleri nedeniyle kendi isteğiyle bu kararı aldığı ifade edildi.
Kulübün sosyal medya hesabında yer alan açıklamada,” Kulübümüzde üç yıldan bu yana kulüp başkanı olarak görev yapan ve Kulübümüzün başarısı için ciddi emekler ortaya koyan Sn. Turan İlgin, özel işlerinin yoğunluğu nedeniyle görevden affını istemiş olup bu talebi Kulübümüz tarafından anlayışla karşılanmıştır.
Kulübümüze verdiği emekler nedeniyle kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz.” İfadelerine yer verildi.

İLGİN :”İSTİFAMIN NEDENLERİNİ TEK TEK AÇIKLAYACAĞIM
Üç yıldır yürüttüğü Diyarbekirspor başkanlığı görevinden istifa eden Turan İlgin, bu kararın nedenlerini hafta içerisinde tüm detaylarıyla kamuoyuna açıklayacağını söyledi.
8 yıl 3.Lig’de mücadele eden takımı büyük bir özveri ve emekle 2.Lig’e çıkardıklarını belirten İlgin,” Onur ve gurur duyduğum memleketimin takımı olan Diyarbekirspor’a 3 yıldır canla başla hizmet etmekte bulundum ve 8 yıl 3.Lig’de mücadele eden Diyarbekirspor’a ekibim ve gönül veren taraftarlarımla beraber  şampiyonluk yaşattık.Bundan mutluluk duyarak bütün emeğim ve çabamla canla başla çalıştım, istifa kararımın nedenlerini kamoyunu ve basına en yakın zamanda bütün detaylarıyla açıklayacağım.” dedi.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER