DİYARBEKİRSPOR’DA YÜZLER GÜLMÜYOR

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada Sultanbeyli Belediyespor’a kendi sahasında 2-0 yenilen Diyarbekirspor, eline geçen büyük fırsatı tepmenin üzüntüsünü yaşıyor.

DİYARBEKİRSPOR’DA YÜZLER GÜLMÜYOR
 Maçtan sonra ağızları bıçak açmazken, Teknik Direktör Namık Altunsoy çok önemli bir yol kazasına uğradıklarını söyledi. Altunsoy,”Kaçan balık büyük oldu. Kazansaydık liderle puan farkı biraz daha azalacaktı. Rakiplerimizin kaybettiği haftada yenilmemiz kötü oldu. Kendi sahamızda alt sıralarda yer alan takıma karşı kaybetmemiz ayrıca bize yakışmadı” dedi.
‘SORUMLULUĞU ÜSTÜME ALIYORUM’
Maç boyunca akıl almaz goller kaçırdıklarını da belirten Altunsoy,”Maça kötü başladık,hatalı gol yedik ve ilk 45 dakika boyunca etkili olamadık. İkinci devreye baskılı başlamamıza rağmen bir türlü golü bulamadık. Akıl almaz goller kaçırdık. Bizim gibi tecrübeli bir takım bunları yapmamalı.İkinci golü de hatalı yedikten sonra gardımız düştü. Buna rağmen yine pozisyonlar bulduk ama atamadık. Üzüntümüz büyük. Şimdi bunu deplasmanda telafi etmeye çalışacağız. Futbolcularımı suçlayamam. Sorumluluk aranacaksa onu ben üstleniyorum. 10 hafta yenilmeyen bu takımdı, hep beraber yine düzelteceğiz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2015, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER