DİYARBEKİRSPOR’DAN 6 FUTBOLCU GİTTİ, 3 FUTBOLCU GELDİ

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren Diyarbekirsporda devre arasında 6 futbolcu gönderildi. 3 Futbolcuda transfer edildi.

DİYARBEKİRSPOR’DAN  6 FUTBOLCU GİTTİ,  3 FUTBOLCU GELDİ
 Diyarbekirspor’da giden futbolcular.Suat Mutlu (Ayvalıkgücü Belediyespor'a transfer oldu),
Alp Ertunga Ersagun Çakıroğlu (Çatalcaspor'a transfer oldu)Emrah Yollu (Kemerspor 2003'e transfer oldu), Ali İhsan Özkanca (Yomraspor'a transfer oldu),İbrahim Konuksever (Çine Madranspor'a sezon sonuna kadar kiralandı),Sercan Özdem (Kulüp arıyor)
3 TRANSFER YAPTIK
Ligin ilk yarısındaki kadrosunda yer alan 6 futbolcu ile yollarını ayıran Diyarbekirspor, takımın iskeletini oluşturan 18 futbolcu ile yola devam edip 3 transfer yaptı. Bunlardan biri 22 yaşındaki Oğuzhan Azgar oldu. Samsunspor'da yetişen genç stoper,son olarak Etimesgut Belediyespor'da forma  giyen Gökhan, yuvaya döndü. 2013-2014 sezonunda takımında forma giymiş olan 23 yaşındaki stoper ve sağbek oyuncusu Gökhan  ile Emre Aktaş 
Kariyerinde Süper Lig de bulunan forvet oyuncusu Emre Aktaş, devre arasında Darıca Gençlerbirliği'nden Diyarbekirspor’a transfer oldu.ayal,devre arasında Sivas Belediyespor'dan takıma geldi .
Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2016, 19:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER