DİYARBEKİRSPOR'DAN TRANSFER RÜZGARI

Diyarbekirspor,aralarında Kemerspor’un Diyarbakırlı golcüsü Umut Dilek’in de bulunduğu 6 futbolcuyu transfer etti. Transferin son günü olan yarın deneyimli bir 10 numara transferi de gündemde.

DİYARBEKİRSPOR'DAN TRANSFER RÜZGARI
 2 Gol Kralı Diyarbekirspor’da

3.Lig 2.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Diyarbekirspor,transferin son günü öncesinde transferde önemli adımlar attı. 6 futbolcu transfer eden Yeşil-Kırmızılı takım,Yakup Alkan ve Umut Dilek gibi 3.Lig’de gol kralı olan isimleri de kadrosuna kattı. Son yılların en güçlü kadrosunu kuran Diyarbekirspor,yarın sona erecek transferin son gününde ismi gizli tutulan deneyimli bir orta alan oyuncusu da kadrosuna katabilir.

Kemerspor’dan gelen Umut Dilek,3.Lig’de 80 maçta 48 gol atarken 2 kez gol kralı oldu. Kariyerine 98 gol sığdıran Yakup Alkan ise 2 kez gol kralı olmayı başardı.

 

Diyarbakırlı Hamdullah Sincar

Evkur Yeni Malatyaspor’dan transfer edilen Hamdullah Sincar ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Diyarbakırlı olan Hamdullah,geleceğin yıldız adayları arasında gösterilmiş ve Diyarbakır’dan Galatasaray’a transfer olmuştu.

Diyarbekirspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor’dan Fatih Demirlek ve Boluspor’dan Necati Yakuplar’ı 1 yıllığına kiralarken,Gümüşhanespor’dan Ozan Hançer ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

HABERYİRMİBİR ÖZEL HABERİDİR

Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2017, 22:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER